Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért olyan hihetetlen ha valaki nem akar kapcsolatot és nélküle is jól érzi magát?
Tudom ezt egyeseknek fura felfogni de azért ez még jobbára mindig választás kérdése.
Viszont ha valaki nem szeretne ebben részt venni akkor már "valami nem stimmel nála" meleg/leszbi,...
Ha meg jól néz ki , kedves, jó a humora... akkor meg még inkább nem értik.
Mint ha a fentiknek egyébként egy is kapcs függvényei lennének. Bár a kapcsosokat se kényszerít senki még se találkoztam még azzal h valaki firtatná X Y kapcsoltat h ez a gyerek biztos meleg de leplezni akarja és hasonló hülyeségek.
Mint ha egyébként nem lenne bőven mit csinálni.
Mint karrier, egyetem, hobbik...
Nem hihetetlen mert sokan szinglik akarva, akaratlanul, szerintem a többség abszolút nem érdekli miért nincs társa. Én mondjuk az a típus vagyok, aki eleitől szeretne társat, de nem találtam-ok. Igaz vannak akik jönnek a dumájukkal na hogy állsz a nőkkel, pasikkal, mikor nősülsz, házasodtok már stb, ilyenkor az ember szarul érzi magát ugye.
Persze vannak akiknek nem fontos a kapcsolat, ezt látom többeknél, van akinek nem fér az életébe, annyira elfoglalt, vagy csalódott és fél újat vagy nem érzi szükségét.
Én évekig voltam egyedül és nem foglalkoztam mások véleményével. Jól éreztem magam akkor úgy és pont. :D Ha meg azt hiszik leszbikus vagyok, mi van? Semmi. :D
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!