Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van velem?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a párommal. A nagyanyjával lakik együtt aki azt állítja kedvel, a hátam mögött azonban mégis azt állítja a páromnak hogy én nem is szeretem őt mert akkor nem hagynám itt(új munkahely miatt mondja amit nyugaton kaptam és nem a keleti részen) meg hogy ha mi együtt élnénk akkor is csak átverném őt. Tesója nincs a barátomnak. Pénteken legszívesebben megtiltotta volna neki hogy nálam aludjon. Állandóan telefonál hogy menjen már haza. Elhiszem hogy félti de ez már túlzás. Addig semmi baja nem volt míg ki nem derült hogy nőként katona leszek. Ha nem miattam vseszegezi akkor már csak azért hogy ne legyen otthon béke. Mi a baja?2016. jan. 10. 12:26
1/2 anonim válasza:
Egyedüli gyerek, ahogy írtad, és a szülők egy része meg nehezen kezeli a leválást, hogy az ő pici gyereke felnőtt és már nem ő babusgatja, ennek meg esetenként hasonló vagy még rosszabb módon adnak hangot.
2/2 anonim válasza:
Ez u.olyan helyzet, mint , amikor kuzdosportra jar egy no es hatarozott jellem. Akkor biztosra veszik, h elnyomom a baratom meg raeroltetem az akaratom. Es folyamatosan hangoljak ellenem , o meg makacssagbol olyanokat kezd el csinalni, amiket azelott nem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!