Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, nektek fontos, hogy a párotok tudjon sütni-főzni?
Szerintem alapvető és vonzó női tulajdonság.
Tudok és szeretek is főzni, ha a párom is tud az csak plusz egy közös program :)
Hmmm... hát nem is tudom.
Én végülis elég jól tudok alapszinten főzni, egy kétfogásos ebédet/vacsorát bármikor összedobok, szóval nem halok éhen, ha épp nincs senki, aki főzzön rám.
Mégis, a lányoknál szerintem ez egy alapvető tulajdonságnak kellene lennie, hogy tudjon sütni-főzni. Szeretnie nem feltétlenül kell, de attól még tudhat.
Ha egy olyan felnőtt nővel találkoznék, aki egyáltalán nem boldogul a konyhában, bevallom, én nem tudnék rá teljes értékű nőként tekinteni.
22/F
#5: Szerintem a haz koruli munkak nem egyenloek a fozessel. En fozok minden nap, de utalom, foleg mert a baratom nagyon valogatos, baromi nehez kitalalni, es megcsinalni sem szeretem, mert a baratom melozik en sulizok, igy nekem van idom. De azert falazni jo esetben nem kell minden nap, ha szereted csinalni, ha nem.
Persze ertem mire gondoltal, csak en nem tudom elkepzelni, hogy fozok mosok takarítok, a baratom meg soha nem segit be, mondvan en majd falazok meg kicserelem a villanykortet, ha kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!