Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire elfuserált ötlet? 19L
Arra gondoltam, hogy csinálok egy kamu fb profilt.
Bejelölöm azt a srácot, aki tetszik és én is neki, csak nem ilyen egyszerű a dolog, de ez nem lényeg. És elkezdem "faggatni", hogy bejön e neki valaki stb. Persze az elején csak barátkoznék vele egy picit...Hmm? Vélemény?
és szerinted majd egy kamuprofilos idegennek elmondja, hogy ki (óhh csak nem te :O ) tetszik neki? :D
gyerekes ötlet. csak szimplán írj rá, ha már az ismerősöd. ha tetszel neki, alakulni fognak a dolgok.
Hát először mikor megtetszett a barátom, az osztálytársamnak mondtam el, mert ő volt vele beszélő viszonyban. Aztán ő szólt is neki, majd akkor ő bejelölt és egy rákövetkező nap oda is mentem hozzá személyesen. A kapcsolat most lépte át a 4 évet 3 hónappal, és mindkettőnknek az első(utolsó) kapcsolata.
Szerintem menj oda hozzá személyesen és ne chaten írogassatok. Az úgy személyesebb. Mi sem írogattunk, mindig személyesen beszéltünk. Amikor ismertük már egymást, akkor meg telefonáltunk általában. És érdekes, hogy mai napig nem chatelünk folyamatosan, hosszan. Ha van valami kis infó, akkor ->kis üzenet, de nincsenek ezek a hosszú beszélgetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!