Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek az gáz hogy a ruha méreteim megegyeznek a barátnőmével és gyakran kölcsönkérem a cuccait? 19/F
Pl. a nadrágjai teljesen jók rám és van h kölcsönkérem. Van egy bőrgatyája, ami nagyon kényelmes, és tök menő. Férfi ruhaboltban még nem találtam ilyet.
De van h leggingsét, vagy a dzsekijét kérem kölcsön. Persze olyat ami nem túl nőies. Volt már h a bakancsát kértem el, és egyszer a gumicsizmáját, igaz az fesztiválon volt, és baromi nagy volt a sár.
Hozzátenném h ő szinte folyton elkéri az én cuccaimat, én csak néha néha az övét.
Azt mondják egyes ismerőseim h ez ciki stb. De miért? Titeket idegesítene?
Engem zavarna, mert az én felfogásomban a férfi férfiasabb, mint a nő, és a nő nőiesebb, mint a férfi. Persze van, akinek ez belefér, és nincs bajom azokkal a fiúkkal, akik lányruhákat hordanak (kíváncsi vagyok, milyen az a leggings, ami nem túl nőies), de nekem ilyen pár nem kellene, mert nem vonz.
Egyébként önmagában az, hogy ugyanaz a méretetek, szerintem nagyobb probléma, mint az, hogy lány ruhákat hordasz. Ezek szerint vagy te vagy férfiatlan testalkatú, vagy a barátnőd nem nőies testalkatú.
21N
hát így leírás alapján már kicsit furcsa. :D én csak pulcsit adtam a barátomnak, mert rám nagy volt, és amúgy is állítólag fiú ruhának nézett ki.
de ha neked így jó, akkor kit érdekel? ha a barátnődet nem zavarja meg téged se, akkor nem mindegy hogy más szerint ciki-e?
Engem nem az zavarna, h noi ruhat hord, ami nem latszik noiesnek, hanem az, h elhasznalja a cuccaim.
N
köszi a válaszokat.
tény h a vádlim nem túl vastag ezért nadrágban nincs túl nagy különbség... de mostanában amúgyis ez a "divat"
a nadrágban meg sztem nincs nőies meg férfias, hanem egy sima skinny farmerre gondolok, kék v sötétszürke színben, sztem ez nem nőies.
ennek ellenére tény h a stílusom nem annyira hétköznapi, ezért fér bele néha a leggings (mondjuk van férfi gatyám New Yorkeres ami egy az egybe ugyanúgy néz ki, annyira feszül és nyúlik).
a bőrnadrág az megint olyan h nem látod h női, viszont kényelmesebb sokkal
felsőket egyéb nőies ruhákat stb értelemszerűen nem kérek kölcsön :D
bár egyszer már (az ő kedvéért! becsületemre váljék, órákig nyaggatott vele) beöltöztetett nőnek, de az inkább jó buli volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!