Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a ruha milyen alkatúlányoknak áll jól? (kép)
Engem most inkább az gondolkoztatott el, hogy ez a ruha milyen ALKALOMRA illik? Szabás, anyag, szín elegáns, míg a kisgatya... hááááát...
Amúgy jópofa, meg helyeske, csak nem tudom, hová lehetne ezt felvenni.
Amúgy én a modellnél egy kicsit teltebb alkatú lányon is el tudom képzelni, az ilyen raffolt felsők nagyon jól mutatnak, amikor kifeszülnek az erősen domborodó kebleken, ugyanígy a nadrág esésének sem ártana meg egy kicsit vastagabb combika. Egyet nem tudok elképzelni, egy alacsony lányt ebben a szerelésben.
Előző voltam.
2. vagyok
Nem az volt a kérdés, h ki veheti fel, hanem kinek áll jól. Felvenni felveheti a 100 kilós is, miért ne.
Szerintem egy körte vagy tipikus homokóra alkatnak ez nagyon jól állna. Meg persze, bármelyik lány, akinek hasonló alakja van, mint a modellnek- vékony csajoknak szinte minden jól áll.
Az viszont nekem is eszembe jutott, hogy ezt mégis hova lehetne felvenni? Csinos meg aranyos meg minden, de én se tudok elképzelni olyan helyet, ahova ez tök jól beillene.
"Nem az volt a kérdés, h ki veheti fel, hanem kinek áll jól. Felvenni felveheti a 100 kilós is, miért ne."
én ez alapján válaszoltam, hogy a kövérebben is jó. ennyi erővel a kövérek járjanak pucéran, mert egy ruha se áll jól rajtuk, csak a vékonyakon...
amúgy hétköznapokon simán fel lehet venni szerintem ilyen ruhát. semmi extra nincs rajta.
az ilyen átlapolós ruha jól szokott mutatni a ducibb nőkön. szerintem nem is túl rövid a nadrág része. túl sokat se mutat, csak a lábat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!