Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy valtoztathat meg egy lanyt a szerelmi csalodas ennyire?
Nem ertem. A legjobb baratnom, kedvelem, szeretem, de nem ertem, miert csinalta ezt. Mindig nagyon szep lany volt, evekig szerelmes volt egy pasiba, aki konkretan nem mondta, mit akar, csak jelezgetett neki. A srac egy nap osszejott az egyik legprovokativabb oltozkodesu lannyal, bekepzelt, egoista csajjal. Ugy jart a lany hetkoznap, mint mas buliba, mell,labak kinn, 15 cm magassarku, csomo vakolat... lehet, hogy aranyos lany, nem tudom, de nem is ez a lenyeg.
Annyira osszetorte ez a baratnomet, hogy egyszercsak azt vettem eszre, hogy elkezdett o is igy jarni. Rakerdeztem, annyit mondott, hogy a rendes lanyok ugyse kellenek senkinek, es teljesen lemondott mar arrol, hogy valaha is ratalal a szerelem.
így...
de remélhetőleg idővel megjön az esze és nem álarcot fog viselni hanem újra önmaga lesz...
22F
Olyan stilusa volt, amit sok lany irigyelt. Csajos, de nem k.urvas, soha nem vitte semmivel tulzasba, egeszen eddig.
Bemegy az uzletbe ugy, hogy mindegy mit vesz, legyen kinn a csecse es/vagy labai. Szinek teren szinte mindene piros fekete vagy feher
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!