Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted a férfiak többsége ismeri az EQ szó jelentését?
Figyelt kérdés
Mert sokan úgy vettem észre, sem a rövidítést nem ismerik, sem a jelentését.2016. jan. 7. 23:18
21/27 anonim válasza:
akikkel én találkoztam férfiakkal, azok legtöbbjének ismert volt a szó is, meg a tartalom is mögötte. akinek meg nem, arról elmondható, hogy ez összhangban volt az IQ-jával is. bár tudom, hogy a kettő alapvetően nem függ össze egymással, elvégre a Down kórosok is kifejezetten jók ebben a kérdésben, de egészséges embereknél azt mondanám, hogy kell némi intelligencia, hogy az érzelmeidet és mások érzelmeit megfelelően tudd kezelni.
22/27 anonim válasza:
Kérdező!Kérlek ne általánosíts.Az EQ-t nem lehet nemekre bontani ahogy az IQ-t se.A mai világban mind a kettőből hiány van.
23/27 anonim válasza:
Na, elő ne adjuk már h a férfiak EQ-ja kisebb mint a nőké.
Ez csupán a szocializálódástól/genetikától függ.
Van aki racionálisabb, van aki érzelmesebb, a kettő együtt meg nem igazán működik. De azért jó ha van vmennyi mindenkiben. Egyébként meg egy kapcsolatban is jobb, ha az egyik fél érzelmes, a másik racionális, jobban össze tudnak dolgozni.
24/27 anonim válasza:
Az eq nem szo hanem rovidites kedves kérdező.
25/27 anonim válasza:
Én biztos vagyok benne,hogy a férfiak többsége ismeri ahogy a nők többsége is! Nem is értem am a kérdést!
26/27 anonim válasza:
A barátok közt után még maradt időd arra, hogy ilyen hülyeségeket keresgélj a neten. Dícséretes.
27/27 anonim válasza:
A nők többsége meg IQ-ét, ami ugye nem is szó, észlény. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!