Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik többsége miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik többsége miért van úgy oda az anál szexért?

Figyelt kérdés
Férfiak ha a barátnőtök, utálná vagy fájna neki erőltetnétek vagy megértenétek?
2015. dec. 30. 12:26
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Engednétek fordított esetben, hogy a csaj csinálja?
2015. dec. 30. 12:27
 2/22 anonim ***** válasza:
En undorodok tole
2015. dec. 30. 12:27
 3/22 anonim ***** válasza:
22%

Férfiként nem érdekel különösebben, nem is próbáltam még.

De nem egy sztorit hallottam már arról, hogy egy nő (előítéletek vagy korábbi negatív tapasztalatok miatt) viszolygott az análtól, aztán egy tapasztalt és odafigyelő partner mellett a kedvencévé vált és azóta sokszor már ő kéri szex közben.

2015. dec. 30. 12:31
 4/22 anonim ***** válasza:
Ha utálná vagy fájna neki akkor nem erőltetném. Szerintem engedném, miért ne?
2015. dec. 30. 12:33
 5/22 anonim ***** válasza:
Egyik volt barátnőm szerette volna kipróbálni, úgyhogy időnként csináltuk. Nekem annyira nem volt izgalmas, úgyhogy más partnerekkel nem is hozakodtam vele elő.
2015. dec. 30. 12:44
 6/22 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Miért...Miért...Hát gondolom azért, mert néha jól jön egy kis változatosság is...Azért egy idő után gondolom jól esik a férfinak az időnként, ha némileg "újszerü" élményekben is részesül...Az anális szex ugyanis némileg másfajta ingerlésben részesítí azért a férfi nemes testrészét mint a hagyományos érintkezési forma, éshát vannak akik szeretik azért a változatos érzéki élvezeteket...Pont úgy, mint ahogy az orális szex esetében is történik a dolog...Viszont az olyan férfi, aki a nője tiltakozása ellenére is erőlteti a dolgot, az valszeg egy szadista állat...És nincs mentség a viselkedésére...
2015. dec. 30. 13:02
 7/22 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
A tapasztalatom szerint nincsenek. Azok közül, akikkel voltam egyik sem részesítette az anált előnyben többen közülük kifejezetten nem szerették. Szerintem inkább azok forszírozzák, akik ki akarják próbálni.
2015. dec. 30. 13:18
 8/22 anonim ***** válasza:
Ez a "többség" inkább a nagyon fiatalkák közt tűnhet így, ott is inkább a hangerő miatt. Nincs gond, pont ők nem harapnak...
2015. dec. 30. 13:54
 9/22 anonim ***** válasza:

Ha nem akarná,biztos nem erőltetném.

Nem engedném,hogy nekem csinálják,ez olyan férfiatlan számomra.

2015. dec. 30. 13:57
 10/22 anonim ***** válasza:
42%

szerintem azok a pasik, akik odavannak az analszexert, rejtett modon biszexualisak, vagy melegek...az exemmel pont azert szakitottam, m a szex rossz volt es tobb analt akart, mint rendes szexet. A mostani csaja meg ugy nez ki, mint egy fiu. Amugy is, rengeteg lanyos tulajdonsaga van a sracnak.

Tobb olyan ismerosom van, aki biszex es ha lannyal van, akkor szereti az analt...

En nem szeretem, m nonek amugy is egeszsegtelen...ferfiaknak is mondjuk, m mindennek megvan a helye az ember testen es ha vmit nem arra hasznalnak, amire valo, akkor elobb-utobb gazok lesznek :D

2015. dec. 30. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!