Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van Egy Lány és nem tudom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van Egy Lány és nem tudom mit kellene csinálni. Hogyan közelítsek?

Figyelt kérdés

Ha meg szeretném ismerni /de még a nevét sem tudom/ hogyan kezdjem el? még a barátait sem ismerem mivel uj :D... és tutira veszem h én 16/F is bejövök neki 15/L... mert szünetekben állandoan olykor 5mp-ig isz szemezünk és mosolygunk..

Ha oda mentem hogyan kezdjek el vele ismerkedni???:/:/:/:/:/

2010. márc. 25. 23:21
 1/5 anonim ***** válasza:

pl ha van msn-je vedd fel,és mondmeg neki szia,miujság,hol laktál ezelött,hogyvagy??stb majd 2-3nap múlva mondjad neki hogy hány barátod volt,stb.onann alakulni fog.

Ha nincs msn-je csak menj oda hozzá,és köszönj neki hogy Helló! meg beszéld meg a haveroddal hogy üsse ki a kezéből a könyveket vagy hogy bbuktassa ki oszt te segítsz neki,és mondod hogy jólvagy?meg ilyenek:D nekem bejött.

19/F

2010. márc. 25. 23:29
 2/5 anonim ***** válasza:

"és tutira veszem h én 16/F is bejövök neki 15/L"

- Ha ennyire biztos vagy magadban, menj oda, kapd el, és nyomd le a nyelved a csaj torkán.

2010. márc. 25. 23:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd fel msn-re és beszélges vele.Hívd majd idővel hívd meg Moziba,házi buliba stb:D
2010. márc. 25. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:

hogy vegye fel msn-re, ha a nevét se tudja?!

ha szemeztek, kérdezd meg, melyik osztályba jár, és mondd meg neki, hogy a következő szünetben összefuthatnátok a büfénél.

2010. márc. 26. 06:37
 5/5 A kérdező kommentje:
KÖszz Kösz
2010. márc. 26. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!