Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 évesen kb. mennyi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen kb. mennyi az ideális mellméret? A pasiknak miért a nagy mell jön be? És mi volt a legkínosabb élményetek szex közben vagy előtt vagy után?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 22:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ideális mellméret változó genetika függő. A pasiknak megakada szeme rajta azért. De nem kell óriási mell, elég ha a kicsit kiteszed és máris népszerűbb leszel a körükben.
2010. márc. 26. 12:22
 12/17 anonim válasza:
100%

az utolsónak igaza van.

azért vagyunk itt hogy segítsünk egymásnak és nem azért hogy fikázzunk.

ennyi.

2010. márc. 26. 12:23
 13/17 anonim válasza:
100%

Nem nagyon értem a többi hozzászólót. (van azért kivétel :))

Mi a kapcsolat a tanulás és a saját testem megismerése között? Hát van az biztos: A második is egy tanulási folyamat.

Gratulálok, hogy 14 évesen foglalkoztat téged a nővé alakulásod. Szerintem még túl korai az idális méret megállapítása. Az emberi test 20-22 éves korára fejlődik ki teljesen, és válik teljesen nővé, illetve férfivá. Van még 6-8 éved hátra, hogy megtudd milyenné is fogsz vállni. :) Persze tudod befolyásolni Te is. Ha nem sportolsz és elhízól, akkor a melled zsírtömege is nagyobb lesz, ergó nagyobb lesz a melled csakúgy mint Te magad.

"A pasiknak miért a nagy mell jön be?":

Nekem azért, mert a nőíesség elsődleges szimbóluma. Na meg minden pasinak anyakomplexusa van, és a csecsemőkorunkból örzött tudatalatti emlékeink szerint a női mell az nagy. (ugyebár egy csecsemőnek bármekkora mell nagynak tűnik :) ) Egyébként meg nem mindenkinek jön be a nagy mell. Valaki a kicsit szereti.

Nekem a nő kisugárzása a legfontosabb. Ha meg még ráadásúl nagy is a melle, akkor az hab a tortán.

2010. márc. 26. 12:52
 14/17 anonim válasza:
21%
14 éves vagyok,és 80C-s a mellem. megfelel?:D a pasim imádja,de sok volt nőjét ismerem,azok meg olyanok mint a deszkák... pedig 16-18 évesek. Legkínosabb? Amikor kivertem a pasimnak,és szemöldökön lőtte magát. :D
2010. márc. 26. 14:40
 15/17 anonim válasza:
"Inkább legyen közepes olyan látszik ,hogy nő ,de ne is 75b legyen 14 évesen... " nekem ekkora és 14 éves vagyok. Szerintem ez tök átlagos méret 14 évesen.
2010. márc. 27. 18:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is 75b 14 évesen
2011. márc. 23. 20:08
 17/17 anonim ***** válasza:
16%
Atya világ mik vannak itt.... Menjél inkább tanulni én is azt teszem , pedig nemsokkal vagyok idősebb nálad. Hidd el hosszútávon többre mész :). Üdv egy 15 éves lány ,akit nem rontott meg az a világ amit élünk. (Hála az égnek) Jah.. és utolsó előtti... 14 évesen nem kéne .....
2013. máj. 31. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!