Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen kb. mennyi az ideális mellméret? A pasiknak miért a nagy mell jön be? És mi volt a legkínosabb élményetek szex közben vagy előtt vagy után?
az utolsónak igaza van.
azért vagyunk itt hogy segítsünk egymásnak és nem azért hogy fikázzunk.
ennyi.
Nem nagyon értem a többi hozzászólót. (van azért kivétel :))
Mi a kapcsolat a tanulás és a saját testem megismerése között? Hát van az biztos: A második is egy tanulási folyamat.
Gratulálok, hogy 14 évesen foglalkoztat téged a nővé alakulásod. Szerintem még túl korai az idális méret megállapítása. Az emberi test 20-22 éves korára fejlődik ki teljesen, és válik teljesen nővé, illetve férfivá. Van még 6-8 éved hátra, hogy megtudd milyenné is fogsz vállni. :) Persze tudod befolyásolni Te is. Ha nem sportolsz és elhízól, akkor a melled zsírtömege is nagyobb lesz, ergó nagyobb lesz a melled csakúgy mint Te magad.
"A pasiknak miért a nagy mell jön be?":
Nekem azért, mert a nőíesség elsődleges szimbóluma. Na meg minden pasinak anyakomplexusa van, és a csecsemőkorunkból örzött tudatalatti emlékeink szerint a női mell az nagy. (ugyebár egy csecsemőnek bármekkora mell nagynak tűnik :) ) Egyébként meg nem mindenkinek jön be a nagy mell. Valaki a kicsit szereti.
Nekem a nő kisugárzása a legfontosabb. Ha meg még ráadásúl nagy is a melle, akkor az hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!