Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi a sz*rt csináljak? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi a sz*rt csináljak? :D

Figyelt kérdés
Néhány hónapja regisztráltam egy erotikus párkereső oldalra. Ma böngésztem a tagokat és rámírt egy 25 éves gyerek, aki saját bevallása szerint kicsit biszex. Namost én hetero vagyok és töltöttem is fel 1-2 intimebb képet magamról, de nem ez a lényeg. Meglátta és "megtetszett" neki. Győzködött hogy találkozzunk meg ilyenek, persze én elküldtem a francba. Kérte, hogy küldjek az arcomról egy képet. Küldtem is neki, gondoltam hátha végre leszáll rólam. Kértem, hogy cserébe küldjön ő is, mert néztem a képeit és bár csak a teste volt fent, elég ismerősnek tűnt... Felvett msn-re, dumálgattunk meg ilyenek, de amikor szóba került, hogy küldjön egy arcképet, akkor elnémult hosszú időre és egyáltalán nem írt. AZ msn-es képe is ismerős volt nagyon. Utánanéztem a keresztnevének, a születési dátumának, ilyenek és mind passzolt egy hozzám közelálló emberre, mégpedig az unokatestvéremre. Magyarázná is a fura viselkedését, hogy miért lett szótlan amikor meglátta az arcom.
2010. márc. 25. 21:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez melyik oldal volt?
2010. márc. 25. 21:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Eropolis
2010. márc. 25. 21:58
 3/13 anonim ***** válasza:

buza az unokatesód. deal with it.

legközelebbi családi összejövetelen ha együtt zuhanyoztok, ne hajolj le a szappanért...

4/13 anonim ***** válasza:

:D :D :D :D de roooosszzzz :D

sztem táncolj így:

http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0&feature=PlayList&..

5/13 A kérdező kommentje:

De nem biztos hogy ő az XD épp ez idegesít hogy honnan tudjam meg? Ha rákérdezek és azt mondja hogy nem, akkor rohadtul beégnék. Nagyon durva.. Komolyan:D Nem tudok rá mit mondani csak idegesít. Eddig épp, hogy semmi jelét nem láttam, hogy esetleg búza lenne. De ha meg mégis ő az és látta a képeimet akkor azért az nagyon gáz...

Bocs h összefüggéstelen hülyeségeket írok, de elég ideges vagyok:D

2010. márc. 25. 22:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát ez gáz..

Én szerintem mind a kettőtöknek kínos inkább hagyd a francba a témát mond meg neki ,hogy felejtsük el ami történt.

Azért az érdekes ,hogy unokatesód nincs felvéve msn re

2010. márc. 25. 22:03
 7/13 A kérdező kommentje:
Van köztünk néhány év korkülönbség így igazából felmerül a generációs szakadék kérdése, meg nem is igazán szokott ráérni gépezni, ráadásul nem is tudtam hogy van msn-címe...
2010. márc. 25. 22:05
 8/13 anonim ***** válasza:

rákérdezel te nem égsz hisz ha nem ő megnyugodsz; ha pedig nem válaszol, valszeg ő, ha meg válaszol, akkor is ő, de nem gáz, hisz ő már úgyis tudja, h. te ki vagy, és neki a kínos, h. te felismerted őt...

ha érted mire gondolok, remélem segítettem...;)

2010. márc. 25. 22:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Tudom már, hogy mit csinálok!!! Fú de fúú de jó vagyok:D Naszóval honlap reggel valami ürüggyel felhívom a nagynénémet és egész egyszerűen megkérdezem, hogy dolgozott e az unokatesóm ma és ha igen, akkor meddig :D Nagyon jó vagyok:D Fogászaton nehezen tudna gépezni...
2010. márc. 25. 22:19
 10/13 anonim ***** válasza:

szia!

kíváncsi vagyok h ő volt-e... írd meg mindenképp :D:D

am ha találkoznátok (nem megbeszélt tali hanem pl vmi családi összejövetel) akkor tuti h a viselkedésén észre lehetne venni!

na majd írj :)

2010. márc. 25. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!