Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek viszonyl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek viszonylag friss kapcsolatban "becsúszott" a baba? Hogyan alakult a kapcsolat hosszú távon?

Figyelt kérdés

Soha nem gondoltam, hogy ilyen helyzetbe kerülök, de megtörtént... párommal fél éve vagyunk együtt (egy éve ismerem), még nem költöztünk össze, de tervben volt... teherbe estem, úgy döntöttünk, megtartjuk, mert a kapcsolat elég stabil (nem vagyunk fiatalok, mindkettőnknek többedik kapcsolata és minden eddigi kapcsolatunkhoz képest a legjobb mindkettőnknek). Viszont még össze sem szoktunk, és máris borul minden...

Kíváncsi lennék, hogy másoknak hasonló helyzetben hogyan alakult az élete, kapcsolata hosszú távon...

2016. jan. 7. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Két férfi ismerősömmel is történt ilyen. Egyik a baba megszületés után pár héttel lelépett a nőjétől mert bejelentette "ő nem készült fel az apaságra". A másik esetben meg talán fél évet voltak együtt mert jöttek a problémák és a viták.
2016. jan. 7. 10:06
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
A legjobb barátnőméknek az első éjszakán csúszott be. 3 éve együtt vannak, és olyan nyálasan aranyosak, hogy feléjük se merek nézni :).
2016. jan. 7. 10:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek ilyet. A csaj 23 éves, arra sem képes hogy önmagát ellássa, nemhogy egy babát. mondhatni nem az eszéért szeretik. Apuka sem százas, ráadásul egészségügyi problémákkal küzd, a szüleiknél élnek egy kis lakásban 5-en, minimálbérből, meg segélyből. Nem adok sok jövőt ennek, és csak a gyereket sajnálom.
 4/10 anonim ***** válasza:
12%
Én felülnék a hajóra és csumi Magyarország.
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan ismerősöm, akik még nem voltak egy éve együtt amikor megszületett a baba. Ráadásul a nőnek két gyereke volt már ekkor, apuka lelépett. Azóta is boldogan élnek együtt így öten.
2016. jan. 7. 10:31
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

én anno a barátnőmmel megbeszéltük hogy nem tartjuk meg.

5 hónapja voltunk együtt, és egyikünk sem érezte úgy hogy ez most annyira kéne nekünk.

utólag a lehető legjobb döntést hoztuk meg azzal, hogy abortuszra ment, mert kb fél évre rá széjjel is mentünk.

tucatjával ismerek olyan huszonéves fiatal anyákat akik egyedül tologatják a babakocsit mivel a hapsik leléptek a korai kapcsolatok elején, de inkább bár ne tologatnák mert teljesen alkalmatlanok az anyaságra.

persze ez nem törvényszerű, hogy minden friss kapcsolat így végzi, de elég stabil lábakon kell állnia ahhoz, hogy egy gyermeket fel tudjatok nevelni.

viszont az, hogy még nem éltek együtt...hát most a gyerek miatt már kényszerből is meg kell oldani minél hamarabb az együtt élést, a kényszer pedig általában konfliktust szül.

2016. jan. 7. 10:39
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk huszonévesek. :-)

Az összeköktözést egyébként is terveztük, sőt, próbálgattuk is már, néha heteket töltünk együtt. Tény, hogy nem akapozódott még meg teljesen a kapcsolat, de gyerek nélkül is arrafelé haladtunk, és mivel nem vagyunk fiatalok, ezért amúgy sem vártunk volna éveket a gyermekvállalással.

Az én ismerősi körömben volt olyan nő, aki elvetette az elsőt,mondván túl friss a kapcsolat. Együtt maradtak, de sorozatosan elvetélt, valószínűleg pont az abortusz miatt.

2016. jan. 7. 11:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én bátyám és a barátnője 3 hónapja voltak együtt, amikor becsúszott a baba. Megtartották és azóta is együtt vannak, immár 3 éve. :)
2016. jan. 7. 13:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Az 5-ös válaszoló mintha rólam írt volna....2 gyerekem volt a volt férjemtől, majd 3 hetes kapcsolatba csúszott be a baba, azóta eltelt 5 év, a kislány 4 és fél éves, de van egy 2 éves fiúnk is.
2016. jan. 7. 14:20
 10/10 anonim válasza:
Szia!Hogy alakul azóta a kapcsolatotok? Összeköltözés? Megkérdezhetem hány évesek vagytok? Nagyon sok tényező számít, szerintem nincs általános recept. Te vagy idősebb vagy ő? Hogy ismerted meg, mennyire felelősségvállaló, mennyire őszinte? Hogyan értek véget eddigi kapcsolatai? Számíthatsz rá? Megbízható, biztos háttérrel (nem milliókra gondolok csak van-e munkája), kocsmázós, haverokhoz rohanós vagy érettebb személyiség? Értékrendben, intellektuálisan összeilletek? A becsúszás alatt mit értesz? Nem lehet, hogy valamelyikőtök tudat alatt "direkt csinálta" így, hogy a másikat magához kösse, esetleg megijedt valamelyikőtök, hogy már benne van a korban. Szóval biztos, hogy egymás ba vagytok szerelmesek, nem a szerelem érzésébe? (Én ilyen helyzetben voltam) Mert, ha ezekre jó választ tudsz adni, akkor szerintem van esély, hogy együtt is összecsiszolódtok. Ha ezekre nem túl jó a válaszod... hát...akkor nem túl sok jövőt jósolok nektek, de végül is bármi lehet, csak mindkettőtöknek ki kell tartani egymás mellett, elkötelezetten! Nemsokára úgy is kiderül, hogy felnőtt-e a pasi a feladathoz. Kívánom, hogy ne a gyerek igya meg a levét! Csak ügyesen-ügyesen! :-) Kíváncsi vagyok a fejleményekre.
2016. júl. 16. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!