Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet, hogy egy előnyös, vonzó külsejű férfi az élet minden területén hatalmas előnnyel indul?
Azt persze részleteznem sem kell, hogy egy jó pasinak nem kell sok mindent tennie, hogy egy dekoratív nőt szerezzen magának (vagy akár többet is igény szerint). Míg a jelentéktelenebb külsejű férfiak nagy autóval, nagy házzal, anyagiakkal kell kompenzálniuk mindezt.
Amerikai szociológiai kutatások is kimutatták, hogy az olyan férfiak, akik a nők véleménye szerint vonzóak (jóképű, férfias testalkat), azok ugyanazért a bűntényért csupán kb. 60%-át kapták annak a büntetésnek, mint kevésbé előnyös külsejű férfi társaik. A bírák pedig teljesen heteroszexuális férfiak voltak.
Az állás keresésnél is előny a jó megjelenés és hatalmas igazságtalan előny.
9
mivel nem a kérdésre válaszolt (csak akadékoskodott), ezért valóban 0 %-ban hasznos/konstruktív a válasza.
Amúgy (hogy a kérdésre is válaszoljak) azért mert az emberek alapvetően előítéletesek. Egy számodra magas, vonzó férfit alapból jobbnak gondolsz mint mondjuk egy szakadt hajléktalant, pozitívabban állsz hozzá.
Ez kb. olyan, hogy látsz két sütit, az egyik úgy van megsütve mintha egy darab sz4r lenne, a másik pedig látványra nagyon kívánatos. Te melyiket választod anélkül, hogy megkóstolnád bármelyiket is? :D
És ugye ezek után a sz4r kinézetű, de egyébként finom sütemény sírna amiatt, hogy így meg úgy, miért van ez.
Azért mert voltaképp egy darab sz4r vagy, ilyen a világ. :P Ám ennek a világnak te is részese vagy és emberi mivoltodból adódóan te sem vagy más mint azok akik ellen próbálsz fellépni a kérdésed kapcsán, te is ugyanúgy hozzájárulsz ehhez.
A nők egy burzsuj jóképű férfi láttán szeretnek jó tulajdonságokat társítani hozzá, pl. becsületes, jóravaló, intelligens, poéngép, emberséges, stílusos, korrekt, népszerű, befolyásos, 8 diploma, floridai luxuskecó, 27 centis farok, havi 25 ezer euró bevétel stb. Nekik a "különleges" szenzációs főnyereménynek számít, rá egyértelműen lehet alapozni (amiről ugye ábrándoznak a butus kis kobakjukban).
Egy átlagfаszi esetén meg szeretnek inkább a rosszabb tulajdonságokra asszociálni, pl. unalmas, buta, csóró, igénytelen, magányos, rosszindulatú, népszerűtlen, 6 centis farok, segédmunkás meló, 8 általános, havi bruttó 95 ezer forint fizu stb. Nekik ez az "átlag" (amit ugye ők jósasszonyként előre tudnak) nem jó befektetés. :(
Jó lenne végre ezt is belátni, és nem kézzel-lábbal csapkodni a föntebbi észrevételek kapcsán, "tisztelt" hölgyeim.
Sajnos az élet ilyen. De hidd el, nem mindenki gondolkodik így!
Én egy sportos, dekoratív (sokak által kiemelten csinos) nő vagyok. Az ismerőseim néha megjegyzik, hogy bárcsak úgy néznének ki, mint én. Erre tudod mit mondok? Egy nagy fenéket. Néha úgy érzem, inkább lennék kicsit átlagosabb. Mert az igazán értékes fiúk (nem a címlapos nyálgépek) nem kezdeményeznek, mert úgy vannak vele, hogy minek. Vagy ha én beszélgetnék velük, kb úgy gondolják, hogy biztos csak valamit kérdezni akarok... Engem a fent említett "vonzó" férfiak találnak meg... de nekem nem ők az eseteim. Nem szeretem, amikor valaki a pénzével akar felszedni, vagy rám villantja a tükör előtt begyakorolt mosolyát. A hideg kiráz azoktól a pasiktól, akiket a legtöbb nő vonzónak tart. Mert mesterkéltek, nyálasak, önteltek és hihetetlenül buták. Mert az élet nem csak a plázázásból áll.
Lehet, hogy a mindenki által vonzónak tartott fiúk (tudod, akik után olvadoznak a diszkókban) előnnyel indulnak, de nézd meg, hogy mennyire értékes a nő, aki mellettük áll. (művelt, okos, házias, szerető, gondoskodó? Vagy egyszerűen szép oszt ennyi. Nem mindegy)
21/L voltam. És őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!