Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismerkednétek egy olyan pasival, akinek az előző barátnője, nagyon szép volt?
Képeken tetszem neki, de tartok attól hogy élőben nem....mert volt már ilyen.
Meg ugy alapjáraton, már most tudom h nem tudnék megfelelni.
Nem is vagyok valami szép
Hadd döntse már el ő,jó? Ez olyan,mint a nyuszika,meg a fűnyíró.
Ne akarj helyette gondolkodni.
Ha valaki az exem külseje miatt nem merne vele ismerkedni,hát tuti szakadnék,mert nem ismeri,nem tudhatja milyen volt a személyisége. Te se tudhatod.
önmagára semmit nem adó ???
te egy idióta vagy!
Nem erről van szó!
A másik válaszó meg aki azt irta h büszke vagyok rá h sób áll velem......hát lvagy tvedve..abszolut nincs bennem ilyen érzés...ja és!!
Van jópár lözös lépük fent az exevel, onnan látom akaratlanul is meglátam, nem külön nézegetem az exet gyökerek!
Sajnos az itt kérdést feltevőknek el kell viselniük a bunkó válaszokat is, ezzel nem tudsz mit kezdeni - nem kell velük foglalkozni. Úgy értem, mit értdekel, hogy névtelen emberek mit gondolnak?
Viszont ha már feltetted a kérdést: ne aggódj ezen. Reálisan beszélve nem azért persze, mert nem történhet meg, hanem mert legfeljebb kiderül és továbbléptek. Viszont ha a személyiséged már megfogta, akkor felesleges most visszakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!