Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen programot tervezzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen programot tervezzek barátommal a hétvégére?

Figyelt kérdés

Igazából itthoni programra gondoltam, mert:

van kocsija, de nem szeretném, hogy benzinpénze az én hóbortjaim miatt fogyjon. Gondoltam már a sétára, filmet egy hétvégén szerintem egyet megnézni bőven elég, szex nem jöhet szóba, csak ritkán, mert impotens. A társas nem lenne túl "gagyi"? Valakinek van még valami ötlete?

2010. márc. 25. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:

A társas teljesen jó, vagy kártyázni szerettek? Esetleg van kutyátok? Elvihetitek sétálni :)

Egyébként ha néha van szex, akkor nem lehet impotens, vagy csak másmilyen szex van? Orvosnál voltatok már?

2010. márc. 25. 20:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Sétára én is gondoltam, de hétvégére esőt mondanak. Nem volt orvosnál és tudom, hogy nem is fog elmenni... túl nagy a büszkesége, sokat dolgozik, pénze viszont nincs ilyenekre... Le szoktunk feküdni, régen hetente egyszer, mostanában két-három hetente... de most nem ez a lényeg (ha nem impotencia, akkor nem tudom mi). Igazából kétnapos program kéne, vagyis két délutános, de ez sztem még csak egyet tesz ki...
2010. márc. 25. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Noss!

Szóval se szex, se kirándulás vagy kis kiruccanás. Így kicsit nehéz.

És egy kis petting sem jöhet szóba? Vagy csak hogy simogassátok egymást kicsit , hogy összebújtok meg egyebek. Hallgassatok zenét, akár kártyázhattok is közben, de jó a filmnézés is, közben csók az gondolom mehet??? nem? Origamizzatok ,vagy rajzoljátok le egymást. Vagy ha van a közelben játszótér akkor menjetek oda, abszolút nem ciki. Ha nem esik az eső. Ha vidéken vagytok akkor el lehet menni sétálni valami erdős fás rész felé. Ha városban akkor menjetek kirakatokat nézegetni.

2010. márc. 25. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Tervezz olyan programot amivel 10x gyorsabb netem lesz vagy valami hasonló is megteszi!Hétfőre várom az eredményt!Köszi... :D
2010. márc. 26. 00:19
 5/6 A kérdező kommentje:
se szex, se azzal kapcsolatos dolgok... ezért kérdeztem, hogy ki mit tervezne, mert nincs sok választási lehetőség, de hátha másnap eszébe jut valami még... KÖSZÖNÖM az eddigi válaszokat
2010. márc. 26. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem Mozi,Buli, kis kocsmázás de nem az az alkoholista környezetű egy igényes pub is jót tesz 1 kis iszogatás, vagy házibuli éjfélig

16/f

2010. márc. 26. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!