Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam megint?
Van egy srác, akivel régebben kavartam. Előtte haverok voltunk és mostanában megint elkezdtünk beszélgetni egymással. Akkor ő épp nem akart komoly kapcsolatot, szakításon volt túl. Én pedig épp emiatt nem is akartam annyira komolyan venni, pedig nagyon tetszett a srác, főleg személyiségre passzolunk. Szóval akkor úgy jött le neki, hogy én nem akarok tőle semmit, és hogy hülyeségnek tartottam amit csináltunk.
Most legutóbb arról beszélt, hogy mennyire szeretne barátnőt, hogy megunta a bulizást meg a csajozást. Én erre megpróbáltam haverként viselkedni. De talán ez utalás lett volna? Ő is adott nekem tanácsot erről-arról, érzelmekről beszéltünk. Szinte egy új oldalát ismertem meg, és ezzel nagyon felborított mindent bennem belül. Kezdtem elfelejteni, erre még erősebben tört rám hogy szeretnék tőle valamit. Azt már sokaktól Hallottam, hogy aranyos lánynak tart, kedvel, gondolom ha volt köztünk valami (háromszor is) akkor szépnek is tart.
De nem vagyok benne teljesen biztos, hogy mit szeretne tőlem. Barátság? Több?
Mit mondjak neki?
Próbáljátok meg.
Elhívott korábban randizni,amit mondjuk lemondtál?
Ha volt ilyen,viccesen jegyezd meg,kérdezd meg tőle...áll még az a... randi meghívás?
Venni fogja a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!