Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Járnátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Járnátok olyan lánnyal, aki mind külsőleg, belsőleg megfog titeket, ezenfelül kimondottan okos is, viszont pszichiátriai betegsége van és gyógyszerezi magát? Hogy álltok az ilyesmihez?

Figyelt kérdés
Vajon mennyire befolyásolhatja ez az ismerkedést, párkapcsolatokat?

2016. jan. 5. 22:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
41%
Az egyik kedvencem az volt, amikor számon kérte rajtam, hogy miért nem csesztem le, amikor valami kaját rosszul csinált, elsózta, vagy mi volt. (Neki nem ízlett, rossznak érezte, de amúgy nekem meg finom volt, bőven ehető kategória.) Én nem csesztem le, mert ugyan miért tettem volna. Megsértődött ilyenen. Fél napig hozzám se szólt. Aztán egyszer csak megcsókolt, majd újra fél napig bevágta a durcit. WTF! Aztán akkor is megsértődött, amikor én készítettem ugyanazt a kaját, és az enyém jobbra sikerült, miközben meg se fordult a fejemben, hogy a fejéhez vágjam az azelőtti esetet, amit ugye elrontott. Megsértődött, mert szerinte éreztettem vele a nézésemből, hogy ő egy szar szakács. WTF! Na igazodjon ki a halál az ilyenen... Nem kérek többé ilyen nőből. :D
2016. jan. 5. 23:19
 22/28 A kérdező kommentje:

Kedves Fantáziátlan, hát ezen a legutolsó kommenteden (elsózott kaja, szar szakács a nézésedből) HÁT most akarva-akaratlanul, de egy hatalmas nagyot röhögtem. XD XDXDDXDDD

jó... :D hát ami azt illeti, ilyen "húzosabb" élményeim még nem voltak vele, csak például olyanok, hogy elmentem vele találkozni, kitalálta, hova menjünk...elvezettem odáig, aztán félúton benyögi, hogy hát ő mégsem akar odamenni, azonnal forduljak vissza, vigyem haza, mert egyedül akar lenni. Pillanatok alatt megváltozott minden, nagyon rossz kedve lett, és akkor magamat okoltam, mit ronthattam el. Aztán persze gyakori, hogy hol úgy találkozunk, hogy a nyakamba ugrik, ölel,csókol a boldogságtól, aztán beül a kocsiba és nem szólhatok hozzá, de még csak rá se NÉZHETEK, mert múltkor pl megkérdezte, mit kell így bámulni, és hogy hagyjam őt békén, nincs kedve beszélgetni.

GIGA türelem kell Hozzá..:S Tényleg. Mégis, valahogy ragaszkodom hozzá, pedig lehet, hogy tényleg nem kéne.

2016. jan. 5. 23:34
 23/28 anonim ***** válasza:

Kérdező: jó lenne megtudnod azt, hogy ez a betegség mikor fejlődött ki, mert nagyon nem mindegy. Ugyanakkor lehet, hogy nem pszichiátriai, hanem csak pszichológiai eset, amelyből bizony könnyebben lehet gyógyulni, sok szabadidős programmal, kikapcsolódással, kitartással.

A lány családja hogyan áll az egészhez?

2016. jan. 6. 00:03
 24/28 anonim ***** válasza:

20-as fiatalok nagyon zavartak szoktak lenni ebben a korban érzelmek szempontjából, lányok-fiúk egyaránt. A szüleivel való őszinte (nem jópofi!) kapcsolatot figyeld meg. A lány maga hogyan nyilatkozik erről a betegségéről?

A gyógyszer nevét írd be egyszer a google-ba és olvasd el, hogy mire jó pontosan, milyen mellékhatásai vannak, mennyire erős. Lehet, hogy csak könnyebb pszichológiai vagy homeopátiás nyugtatókat szed.

2016. jan. 6. 00:06
 25/28 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, anyukámból kiindulva, hogy ha nagyon az elején csípik el, akkor könnyebben megfogható és kisebb eséllyel válik szélsőségessé, csak ez nehéz, hogy mégis mit tekinthetünk az elejének. Én nyomoztam, de hát én akkor, mikor még jobban megfogható lett volna, kicsi voltam, szóval most van meg hozzá az az ismeretem. Csak mire már komolyabb tünetek kezdenek jelentkezni, éles hangulatváltás pl., onnantól nehéz, mert onnantól maratont futsz a betegséggel, ami rohamléptekkel képes rontani a beteg állapotán, a kezeléstől függetlenül is.

Volt középiskolában egy tanárnőm, akinek ugyanilyen baja volt, neki az állásába került. Anyukámnál reménykedünk, hogy nem jelentkezik a munkájában probléma addig, míg összejön neki a 40 év, és nyugdíjba mehet a nyugdíjkorhatár előtt, de akkor sincs nagy gond, ha még marad kicsit, de addigra jelentkezne valami, mert a jogszerző évek meglennének, ez pár év még, addig összeszorítjuk a fogainkat, és próbálunk a tiszta pillanataiban segíteni, amit lehet, de nagyon sok türelmet igényel, és borzasztóan kimerítő, én nyár óta kialvatlan vagyok.

2016. jan. 6. 09:20
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok és egyet értek a 10sel is valamelyest és persze a A fantáziátlan nevűvel is!

Relatíve sokáig voltam ilyen lány mellett és igen én is beleszerettem nagyon ő is belém,bár ők kicsit máshogy látják a világot de többé kevésbé egyet értek az előttem elhangzottakkal!

Pl van olyan hogy azt hiszi hogy nagyon szar az élete (annyira hogy úgy gondolja engem sem érdemel meg,minden előzmény nélkül csak jól elvagyunk és egyszer csak kitörik ez belőle) és sajnos ha esetleg vmi nem megy jól vagy nem úgy ahogy Ő szeretné egy kapcsolatban és ha neki rossz akkor másnak mindegy és legalább egyszer legyen neki jó hasonlók értem itt másokkal "kalandozást" pl!

Esetemben rég diagnosztizált volt a hölgynél a betegség bárcsak egy enyhébb fokozata viszont viszont szakemberhez is járt vele gyógyszerek minden,később kialakult nála a több gyógyszer és a mániás depreszió mint ahogy itt is írtátok,több minden jellemző erre de ebből az egyik a szélsőséges hangulat ingadozás , persze értem én hogy bele lehet "állítani" ezt gyógyszerekkel stb de merész dolog amíg együtt voltunk nem érdekelt gondoltam megoldjuk mert szerettük egymást nagyon de az elején olyan mély nyomokat hagyott bennem h évek múlva se tudtam túl tenni magam egy két dolgon ami nem tudom hogy a depiből vagy a stílusából fakadt, bár nemtudom mennyire lehet különválasztani ezt a kettőt már ilyen esetben :( úgyhogy nem vidám dolog ez! Persze azért nem tudhatunk magunk mögött rossz éveket de sajnos legalább úgy mint a mánisá depreszió esetében egyszer fent egyszer lent és mint tudjuk a nőknél egyébként is lehetnek ilyenek pláne ilyen esetben és hogy szélsőséges dolgok is lehetnek akár megcsalás akár öngyilkossági kísérlet akár paranoia bármi ilyesmi az még eléggé rátesz! Viszont amikor örül sokszor azt hitte bármit megcsinálhat bárkivel de elmondása szerint csak mondja meg viccelődik a most ilyen esetnél mondd már meg hogy tényleg viccel vagy komolyan mondja! :(

Nekem még azóta se sikerült teljesen felépülni ebből mert szerettem és vele terveztem az életem de ez így elképzelhetetlen és beláttam! H A, nem változik de erre nemtudom mennyi az esély!

(Természetesen hozzá teszem nem akarom magam tökéletesnek sem beállítani)

25/F

2016. jan. 6. 10:34
 27/28 anonim ***** válasza:
Nos kérdező hogy döntöttél? Vagy te vagy a lány?
2016. jan. 10. 13:19
 28/28 anonim ***** válasza:
tönkre fog tenni, jövője nincs egy ilyen kapcsolatnak.. menekülni kell
2016. jún. 20. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!