Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Összejöjjek vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Összejöjjek vele vagy sem?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam(fiú)október óta nagyon megtetszett,flörtöltünk meg minden,volt olyan hogy átölelt stb.mindenki már mondta,hogy több van köztünk mint barátság..Aztán közbe észre vettem,hogy van bnője..:S De januárban szakítottak azt akk egyik órán egy csaj össze akart hozni vele de én ink bunkóztam mint h megmondtam volna h igen vagy nem.Azt rá egy hétre össze jöt a csajjal (állítólag) újra :S aztán most hónap eleje óta kezdődik minden előröl tegnap kérdezte tőlem h járok e vele én azt mondtam nem ő kérdezte mért nem? én meg azt mondtam neki "mert hazug vagy" kérdezte mért nem hiszek neki aztán azt mondtam neki "pörgesd vissza az időt és majd rájössz.." azt a végén össze tépte a levelet igaz elég bunkó voltam szal jah... de szeretem :S Láttam utána elégé le volt törve..:S Meg ma reggel is :( Félek ha összejönnék vele akk megcsalna :S mit csináljak??
2010. márc. 25. 17:44
 1/7 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem h mondta a haverja h "állítólag"mr szakitott a bnőjével :S nem tom..
2010. márc. 25. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Próba szerencse.
2010. márc. 25. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha szereted ezt a fiút akkor miért bánsz vele így?

Tisztázd vele, hogy mit érez a volt barátnője iránt. Ha már teljesen el tud szakadni tőle érzelmileg, akkor szerintem nincs akadája a kapcsolatotoknak.

2010. márc. 25. 17:58
 4/7 anonim válasza:
Ha így jojózik akkor igazán akar csaknem szeret valszeg egyedül lenni. jöjj vele össze , mert ha nem a végén még bánni fogod és ne félj attól hogy megcsalna mert ha bánatos volt akkor igazán téged akar és nem fog eldobni egy kalandért
2010. márc. 25. 18:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat de még várok válaszokat:) csak a baj h beszari vok és legszivessebben megkérdezném töle h na... de sztem elküldene egy melegebb éghajlatra (jogosan)h tegnap nemet mondtam meg bunkoztam hnp meg na...
2010. márc. 25. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
magadnak köszönheted.akit akarsz azzal vagy bunkó?gratulálok.látszik,h gyerek vagy még.
2010. márc. 25. 18:56
 7/7 anonim válasza:

Háát..

Lehet bocsánatot kéne kérni :S

De üljetek le beszélnih vagy akáár msn-en hogy szereti e azta lányt még..

Meg Gondolkozz el azon amit mondott "hogy pörgesd vissza az időt és rájössz" Lehet tökre igazat mondcsak te nem értelmezted jool vagy nem érted....

És ha szeret ad mégegy esélyt..

És te meg Ne bunkóóz ^^

Ha tényleg szereted akkor Bocsánatot kérsz.

2010. ápr. 26. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!