Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Tetszik a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tetszik a legjobb haverom de nem tudom h mit tegyek

Figyelt kérdés

tetszik a legjobb haverom de nekem van barátom 5 honapja. nem tudom h mit tegyek hogy mondjam el neki h tetszik.

tudom hogy ez szemétség a barátom iránt de az érzésemmel nem tudok mit tenni segitsetek

2010. márc. 25. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Szakíts a barátoddal, várj 4 évet, kezdd el a haveroddal.
2010. márc. 25. 17:27
 2/9 A kérdező kommentje:
ez nem vicces
2010. márc. 25. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:

szakíts a barátoddal mindenképpen, ez így tisztességes, utána mond meg a másiknak hogy mit érzel iránta. (személyesen ! ne msnen meg smsnben ) .

de a barátoddal ne maradj együtt ha nem szereted, mert az tényleg nem lenne szép tőled, ha csak azért vagy vele hogy ne légy egyedül

4/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg őket, benne lennének-e egy hármasban. Ha nem, szakíts meg minden kapcsolatot velük.
 5/9 anonim ***** válasza:

Először is gondold végig...

Ha biztos vagy ebben, akkor ülj le a barátoddal beszélgetni hogy már elmúlt a szerelem és szakítasz.

Aztán találkozgathatsz a haverral, de ne ugorj rögtön bele a dolgokba, butaság lenne.

2010. márc. 25. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
A barátoddal szakíts mindenképpen,mert már nem szerelemből vagy Vele,ne verd át!A haverodnál meg próbálkozz be.Ha nem jön össze,majd lesz más,de legalább megpróbáltad,és nem maradtál együtt valakivel sajnálatból.
2010. márc. 25. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha b*zi vagy akkor akaszd föl magad, ha nem akkor meg mondd el neki mi a helyzet.
2010. márc. 25. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem is viccnek szántam.

1) Szakíts a barátoddal. Te nem szereted, ő lehet, hogy téged igen. A legnagyobb szemétség amit tehetsz, hogy tovább hülyíted.

2) Várj 4 évet. Tehát gondolkodj: Miért jöttél össze valakivel, akinél ismersz jobbat? Miért engeded, hogy elmúljon a szerelem, csak mert lehetőséged van egy friss kapcsolatra? Ezt fogod csinálni az új barátoddal is? Miért nem próbálod megoldani a kapcsolatot a mostani barátoddal (aki remélhetőleg már csak az exed)?

3) Kezdd el a haveroddal. Egyértelmű utasítás, de csak akkor tedd, ha érett vagy egy kapcsolatra.

2010. márc. 25. 17:33
 9/9 A kérdező kommentje:

4 évet várjak? persze jo volna

és mire?

ám kösz a válaszokat

2010. márc. 25. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!