Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy hihetetlenül gyönyörű? Milyen gyakori az ilyesfajta "természetes" szépség a 18-22 éves korosztályban?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 22:56
11/19 anonim válasza:
Női szemmel sincsenek olyan szép vonásai szerintem...
12/19 anonim válasza:
Ha valóban 30 felett jár, akkor valóban nem rossz. Nem mondanám hihetetlenül szépnek, de tényleg jól néz ki.
13/19 anonim válasza:
Ha szép nőt akarsz látni, akkor őt lesd. Természetes szépség. Natalie Portman. Na ő a világ egyik legszebb nője.
14/19 A kérdező kommentje:
Látom, a többség nincs oda érte :D Én megláttam, azóta keresem az állam...
2016. jan. 2. 23:18
15/19 anonim válasza:
Portman se rossz, de nekem a kérdező által linkelt jobban bejön.
16/19 Kenzo Tenma válasza:
Mindenkinek más az ízlése kérdező.
17/19 anonim válasza:
18/19 anonim válasza:
Hát a "hihetetlenül gyönyörű" szerintem túlzás. A korához képest valóban jól néz ki, fiatalos. Viszont ennyi. Csak mert természetes, még nem lesz valaki gyönyörű, egyelőre még ezrével rohangálnak természetes szépségek az utcákon, és vannak nála jóval szebbek is.
19/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!