Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérdemelte ezt, amiért idegen lányok képeit nézegette? Vagy tényleg gonosz voltam?
Arra mentem be a szobába, hogy a laptopján a lány ismerősei bikinis képet nézegette facebookon. És gyorsan bezárta, és azt mondta hogy épp csak megnézte őket, és lapozott is tovább, de láttam, hogy áll a farka. Én erre fel meg leültem az ágyra, és elkezdtem masztizni, és mikor jött volna oda hozzám, én direkt nem engedtem, hogy hozzám érjen, aztán még vagy háromszor bepróbálkozott, és mikor belátta, hogy úgysem engedem oda, azt mondta, hogy gyerekes és gonosz vagyok, és kiviharzott az ajtón.
De most őszintén, nem volt jogos? Más lány örült volna, ha a pasija más lány képeire izgul fel? Vagy tényleg gyerekesen viselkedtem? :S
L/19
19 éves, most mit vártok? Persze, h nevetséges meg gyerekes.
Kérdező, nem ilyen gyerekes módon kell kezelni a konfliktusokat, ez nem az ovi. Ha a pasid is olyan kis ovis, mint te, akkor most ő meg fogja bosszulni a te bosszúdat ugyanilyen kis piti módon, mondjuk a szemed láttára fog flörtölgetni vmelyik csajjal, te meg pukkadj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!