Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kevés a heti 1-2 szex? Aggódnom kéne, hogy ezért szakítani fog?
Az az igazság, hogy ez nem mindig volt így, kb. csak fél éve ez a helyzet, amióta elkezdtem dolgozni. Fél négykor kelek, és kb. 4-re érek haza, plusz a stressz a munka miatt, az hogy próbálok jól teljesíteni, teljesen elveszi minden energiámat. És akkor még a főzés, mosás, stb... És már 7-kor megyek is aludni, nem bírok tovább fent lenni. És ez miatt volt, hogy egész héten nem találkoztunk, mert ő jött volna, de nekem nem volt energiám hozzá, a szexhez meg végképp nem. Így leginkább csak hétvégén találkozunk, de már többször mondta, hogy ez neki nagyon kevés, ahhoz képest, hogy régen szinte naponta találkoztunk. És mondta, hogy jó lenne, ha ezen tudnánk változtatni,, mert ez így nem lesz jó. Azt is fölajánlotta, hogy összeköltözhetnénk, ha az nekem segítség lenne, de én azt azért még nem akarom.
Szerintetek is erre rámehet a kapcsolatunk? Valaki volt hasonló helyzetben?
Ő 24 éves, én 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!