Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ennyi minden rám zúdult az utóbbi 24 órában és fogalmam sincs, mit tegyek?
2016 eddig:
- egy kapcsolatban levő fiú rám hajtott, és akármilyen határozottan mondtam neki NEMet, taperolt, fogdozott
- együtt aludtam az exem legjobb barátjával (szex nem volt, de petting igen)
- emiatt egy régi barátom bevallotta, hogy többet érez irántam, mint barátság, és ez után nem kíváncsi rám, mert r**anc vagyok.
- egy másik régi barátom bevallotta, hogy többet érez irántam, mint barátság, és össze akar jönni velem
- Azt már nem is tudom, hogy az exemet szeretem-e még...
Mit lehet tenni ilyen helyzetben az iváson kívül?? Hogy tudnám ezeket a szálakat rendezni??
"iváson kívül"??? Ha nem ittál volna, akkor nem lennének ezek a gondjaid.
Sehogy, majd az idő rendezi. Felnősz, és közben lesznek más, hasonló, vagy rosszabb gondjaid, ha nem hagyod abba az ivást.
Hogy mit tegyél? Hagyd abba az ivást, és legyél jó kislány!
Fekudj le mindegyikkel ugy is ribi vagy:D
aztán igyál egy sört...
Amúgy miért lennék ribi? Kíváncsi vagyok. Nem csaltam meg senkit, a srácot 2 éve ismerem és tök jó haverok vagyunk.
A piához annyit, hogy tegnap 3 rövidet ittam, annyi volta anyg szilveszteri alkoholizálás, ma meg 2 3 decis sört :3 Az "iváson kívül" inkább afféle szófordulat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!