Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívánjak Boldog Újévet a páromnak ha tegnap szakítottunk?
Sziasztok!
Tegnap volt egy nagyon nagy veszekedésünk a párommal. Mérgünkben szakítottunk de én még mindig nagyon szeretem és Vele szeretnék lenni.
Eldöntöttem, hogy adok neki pár napot, nem zavarom. Ez volt a fő probléma egyébként, hogy kissé ráakaszkodtam.
Viszont kívánjak neki Boldog Újévet sms-ben vagy Viberen? Ha felhívom szerintem nem fog válaszolni.
Ne írj neki. Ha majd Ő ír néhány nappal később akkor mondd meg neki, hogy azért nem írtál neki, mert nem tudtad hogyan reagálna és el akartad kerülni további veszekedést. De azert remélem jól telet a szilvesztere. Neked sem volt rossz és volt időd gondolkozni etc... viszont ha nem keres akkor halott az ügy sajnos. Fel a fejjel és próbálj meg vidàman átlépni az új évbe. ;)
N
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Viszont ha nem írok neki nem fogja azt hinni, hogy nem érdekel már engem?
ne tedd
ha érdekled,szeret, akkor nem fog ilyet gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!