Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A homoszexualitás nem genetika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitás nem genetikai! Legalább is idáig, döntő bizonyíték erre nem született. Miért van az, hogy mégis ez folyik a médiából?

Figyelt kérdés

egy kis olvasni való:

[link]

Csak értelmes válaszokat kérek!

egy srác, aki tud szeretni fiút, és lányt is!;)

2010. márc. 25. 00:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

HA nem genetika-> akkor divat, szellemi népbetegség.

Ha genetika-> akkor evolúciós zsákutca, az ilyenekre nincs szükség egy társadalomban, úgy ahogy az állatvilágban az állatok is eltapossák a beteget.

2010. márc. 25. 08:50
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Elég szomorú,hogy nincs egy olyan műsor a tv-ben amiben nem lenne legalább egy búza!Szerintem valami szervezet fizet,hogy el tudják fogadni őket de nem fog sikerülni!!!
2010. márc. 25. 10:45
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen mindegy, hogy genetikai vagy sem, akkor is csak egy kis köcsög maradsz.
2010. márc. 25. 10:59
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen a világon nincs, hogy genetika meg hasonló állatságok, a heteroszexualítás a normális, én pl már az oviban a csajok bugyijába nyúlkáltam és annyira szerelmes voltam 3-4 évesen a csajokba, hogy feleségül akartam venni őket, általánosban is végig nőztem mint ahogy gimiben és az egyetemen is. A pin@nál nincs jobb a földön ezt minden férfiember tudja. Hogy a fenében lehet fiúkat szeretni? Még a belem is kifordul. Kurv@ra természetellenes. Van a férfi + a nő. A többi korcs baromság, szerintem a legtöbb csávó azért bebuzul, mert még nem volt nővel vagy bebeszéli magának, hogy ő különb mint a többi férfi és azért sem szereti a nőket vagy nem tudom.
2010. márc. 25. 13:01
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

"""homoszexuális mozgalom megpróbálja bizonyítani, hogy a homoszexualitás az emberi természettel összhangban van, s ezt az állati homoszexualitás elméletével próbálja elérni""

Kérdés: A homoszexuális mozgalom tagjainak feltűnt-e már, hogy van apjuk( férfi) és anyjuk(nő) akik szeretkezéséből lettek ezek az embernek nem nevezhető valamik?

Ilyenkor mindig elfog az az érzés, hogy nem hogy elfogadni nem kell őket( mert kinyílik a csipájuk és osztani kezdik az észt meg pofáznak az egyenjogúságról) hanem élni sem kellene őket hagyni...pfff szánalmas búzák.

2010. márc. 25. 13:09
 16/21 anonim válasza:
77%
A NARTH-al kapcsolatos véleményemet inkább saját blogomban (kaleidoscope.blog.hu) foglaltam össze, hogy ne legyen túl hosszú a bejegyzésem, de azt azért valóban tényként kell leszögözni, hogy a tudományos kutatások egyértelműen bizonyították a genetekai hatás jelenlétét (a legutóbbi svéd több ezer egypetéjű iker vizsgálatát feldolgozó közlemény sem azt állítja, hogy nincs genetikei eredete, csupán azt valószínűsíti, hogy nem egy gén felelős azért, hogy valakinek lesznek-e homoszexuális hajlamai vagy sem, de ettől teljesen független kérdés, hogy a hajlamot társadalmi nyomásra az egyén megpróbálja-e leplezni, vagy felülírni. Ez utóbbi veszélyeit viszont a pszichiáterek döntő többsége elég nagynak tartja ahhoz, hogy az ezt propagáló szervezeteket (ilyen a NARTH is) sarlatánoknak és etikátlanoknak tartsák. Aki meg a maga primitív arroganciájával akarja eltaposni a melegeket, mint valami férgeket (genetikai zsákutca, korcsok, köcsögök, stb.), azokat a politika erejével és a jog eszközeivel kell megfékezni.
2010. márc. 25. 16:05
 17/21 anonim ***** válasza:
22%

tegnap 13:09-es vagyok!

Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.

Fáj az igazság vagy mi van? A szüleitek nélkül most nem hirdetnétek az igét, mert ha apád nem a nőket szerette volna akkor meg sem születtek volna köcs@gök.

Minden buzer@nsnak volt apja meg anyja erre 0%?

Miért a homikat az apjuk a seggéből húzta elő????

2010. márc. 26. 22:15
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
22:15 Nem, a fasisztoid hozzáállásod, az a baj. Az, hogy te itt a névtelenség álarca mögött nyugodtan beszélhetsz arról, hogy kit "nem kéne élni hagyni", miközben szemtől szembe valszeg csókolommal köszönnél. Egy normális társadalomban épphogy a te fajtádat nem tűrik meg.
2010. márc. 26. 23:54
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Már megbocsáss, de mi az, hogy valószínűleg csókolómmal köszönnék? Az én fajtám? Ember először is nem azt írtam, hogy én nem hagynám élni őket, hanem társadalmi szinten nem kellene élni hagyni azokat a személyeket akik az elfogadással visszaélve még hangoztatják is, hogy ők mások és hogy ez "normális". Ne akarják már megmagyarázni, csak éldegéljenek csendesen és nagyon őrüljenek neki, hogy a mai beteg társadalom ezt az hülyeséget elfogadta.

Az én fajtám a heteró méghozzá az a heteró aki nem fogadja el vagy ha el is fogadja de nem szeretne tudomást venni a létezéséről. Szóval az én fajtám elég sok embert magába foglal a társadalom nagy részét, nem mindenki szereti őket. Tudtommal még a heterók vannak többségben és ez az elfogadott.--vagy nem??

Csókolómmal pedig nem köszönök egy buz@nak, mert akármilyen nagydarab akkor sem férfi.

Azért pedig nehogy már arcoskodjon, mert nem szeretem a melegeket és ha nem szeretem akkor mi van? Húzzák meg magukat, ne hirdessék a " fú de természetes a másság és mindenki értsen vele egyet" és felőlem éljenek tőlem messzire valahol. Ennyi.

Tudod mit a homárok sem a névtelenségbe burkolozva osszák az észt hanem a nyílt utcán majd meglátod melyik fajtát nem tolerálja a társadalom. Tudtommal én házasodhatok a barátnőmmel és smárolhatok is vele az utcán.

2010. márc. 27. 19:03
 20/21 anonim ***** válasza:
22%

"Egy normális társadalomban épphogy a te fajtádat nem tűrik meg"

Hát gratulálok, te igazán normális vagy! Csak kár, hogy azt se tudod, miről beszélsz... Ez a társadalom merő fertő az ilyen homárok miatt, meg te, és az antifa haverjaidnak köszönhetően, akik elferdítik a médiában az igazságot!

2010. ápr. 21. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!