Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő szép, nem lehetnek férfi barátai? 26N
Gyerekkorom óta azt kell hallgatnom, hogy gyönyörű vagyok,jó a közelemben lenni... ha tükörbe nézek átlagosnak látom magam. Nem festem magam, nem foglalkozom különösebben magammal. Fiús vagyok.Egészségesen élek. Maratonra edzek, sokat túrázok, elég bátor vagyok. Ebből kifolyólag sok férfival ismerkedem meg. Valahányszor megnyílnék nekik, kiderül, hogy ők csak a nőt látják bennem.
Az utóbbi eset megviselt, 1,5 évig barátkoztam egy férfival, kiadtam magam neki, amikor szerelmet vallott. Nőkben nem bíztam meg soha.
Bele kéne törődnöm a magányba?
Szép nőnek is ugyanúgy lehet barátja, csak ki kell szűrni azokat, akik nyomulni akarnak. Meg nem kell nekik félreérthető jelet adni.
A 2 legjobb lány barátom szerintem elég szép, mégsem akarok tőlük semmit.
Ezt én is sokszor látom, a szép nőknek nehezebb... a pasik sokszor el sem hiszik, hogy volna esélyük, ezért kerülik, mert félnek a kudarctól.
Ha meg pozitív visszajelzést kapnak, akkor rögtön a szexre gondolnak.
Én meg nőies vagyok, nagy mell vékony kerék, széles csípő. Festem a hajam, magassarkúba járok. Női kosztümben hobbijaim ehhez képest a kűzdősportok, vadászat, fegyverek. Most 12.- én is ott csápoltam Nightwish koncerten. Ehhez képest a pasi haverjaim soha nem a nőt látták bennem. Mikor már ismernek a belső is sokat nyom a latnan. Ha veled az a helyzet amit leírtál akkor valószínűleg nőiesebben vagy kihívóbban viselkedsz mint hiszed.
A női barátságokról meg annyit, hogy nekem tizen, de még huszonéves gyermekkori barátságaim is meg vannak. Ha egy barátod (nő) autóbaleset után élet és halál közt téged akar látni a családján és párján kívül valószínűleg nem a mellméretet akarja összehasonlítani. Akkor se mikor téged választ keresztszülőnek. Vagy sajátkezű ajándékot fabrikál neked.
Ha komolyan gondolod amit írtál elég felületes és ostoba személy lehetsz.
Szerintem nincs férfi és nő között barátság, vagy legalábbis nincs olyan szakasz, hogy egyik fél ne akarna többet a másiktól. De ezen túl lehet lendülni, előfordul olyan, hogy túléli a kapcsolat a visszautasítást.
A nőkről alkotott véleményedet azért újra kéne gondolni.
4-es jokat irt.
En is ilyen helyzetben vagyok, mint Te, kerdezo. Csak nekem vannak baratnoim is. Viszont sokszor jobban el tudok beszelgetni egy ferfival, ha nem gondolnanak bele mindig tobbet.
Valaki irta, hogy ne viselkedjen a no felreerthetoen...ha mar egy mosolyt vagy a kedvesseget is felreertik, akkor nem tudok mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!