Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak mikor egy férfi egy szép nőt lecserél egy rusnyaságra?
Figyelt kérdés
Erről Rékasi Károly-Pikali páros jut eszembe,de sok ilyen van.Értem én hogy fontos valakinek a természete is,belső,blabla,de akkor is egy rusnyaságot kell néznie egész nap maga mellett ...2015. szept. 9. 22:49
2/10 anonim válasza:
nem csak a mellméret meg a hajszín tesz értékessé egy nőt, sőőőt...
3/10 anonim válasza:
Inkabb vagyok egy kevesbe szep de imadnivalo emberrel mint egy helyessel akit nem kedvelek annyira :D Tudod blabla ha valaki kedves es mosolygos az szebb barmilyen sminknel es en is szebbnek latom :)
4/10 anonim válasza:
Kinek mi tetszik. Az én szememben pl. Rékasi is rusnya.
5/10 anonim válasza:
Ezer oka lehet. Most csak egyet említek meg: lehet, hogy az a rusnyaság jobb a férfihez, mint a szép nő.
6/10 anonim válasza:
Azért a détár enikő se volt egy andzselína dzsoli
7/10 Blade Bone válasza:
Tévesen látod a dolgokat, egy szép nőt lehet nézni egésznap, de csak nézni ha a szépsége mellett egy buta ember. Egy kevésbé szép nő mellett meg, ha őt válasszuk, lehet élni is, együtt élni, ami nagyon fontos. És nem illik így lerusnyázni a másikat, lehet még egyszer te is szenvedsz egy balesetet, ami majd megtöri a szépséged, és akkor majd mindjárt nem tetszene, ha rólad ilyet mondanának. .. .
8/10 anonim válasza:
mindentől függetlenül pesze a legjobb, ha a nő egyben szép és okos is :)
de ez ritkán jön össze sajnos :p
9/10 anonim válasza:
Mert a rusnyaság 100x emberibb, normálisabb, nőiesebb mint a "cépséges":)
10/10 anonim válasza:
Miért gondolod az említett nőt rusnyának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!