Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek előfordult már ilyen? Ha igen, miért? L
Tegyük fel tetszik nektek valaki. A tetszés kölcsönös is. DE! Nem tudtok vele kommunikálni. Nem megy vele a társalgás, csak pár "kötelező" kérdés (pl.: hogy vagy, mi újság?) ugrik be, aztán zagyvaság a fejben, viszont tudod, hogy mondanod kell valamit. Főleg első beszélgetésnél.
Mi miatt van ez a kommunikációs zavar? Ha X-szel tud valaki beszélgetni, Y-nal miért nem megy olyannyira? (főleg, ha tetszik neki és van tétje)
Pont emiatt :)
Mert félsz.
#2 Pont ezt csináltam.
De rajta érezhető volt, hogy küzd beszélgetés közben. Én meg közben féltem, ne gondoljon faggatózónak, mivel nem vagyok az, sőt. Csak próbáltam beindítani a beszélgetést. Sikerült is, de végig éreztem, hogy "megszenvedi" a dolgot...
második vagyok.
próbáljatok meg ellazulni, nem chaten beszélni mert az csak megöli a kapcsolatokat.. élőben lehet sokkal jobban pörögne az egész :)
#7 Mi csak látásból ismerjük egymást pár hete, az kevés a szerelemhez. Nem?
#8 Igazad van. Remélem 1x lesz alkalmam személyesen beszélgetni vele. Ott kiderülhet egy s más.
tégy érte hogy sikerüljön az a beszélgetés :)
én a helyedben közös ismerősöket faggatnám hogy megtudjak róla minél többet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!