Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velemenyetek szerint szegyen? Ferfiak mit reagalnatok erre.
Szerintem egyáltalán nincs azzal baj, hogy nem tud főzni, ha látod rajta az igyekezetet és azt, valami hajlandósága van rá.
Én azt tartom felháborítónak, hogy egy 28 éves felnőtt NŐNEK semmi igénye ne legyen magára és az anyja csináljon mindent helyette. Ő húz neki új ágyneműt, ő mos rá, ő csinál mindent. Egy ilyen ember számomra csak egy parazita.
Írj csak hasonló kérdést amiben a szóba forgó ember egy 28 éves férfi, úgy szétszedik itt a nők a válaszaikkal, hogy bőr nem marad rajta.
Mit szólnék?
Hát megkérném, hogy hozzon egy Heinekent a hűtőből, aztán rendelnék egy pizzát.
Olyan szőrös szívű vagy,nézd azt,legalább lelkes,az is valami :D
Szólj, ha meguntad és kidobtad :D
Nekem pont jó lesz főzéstudomány nélkül is, ha jól szopik és ba**ik! ;D
Otthon meg olyan kupit tart, amilyet akar! :D
Még egy gondolat!
Csak pozitívan,csak pozitívan,örülj neki,hogy a tükör tojásodból rántotta lett,nem pedig hirtelen nagyon leégett tojás.
100000x gázabb, hogy nem tudsz írni.
De persze biztos "telefonról vagy"...
Első körben rögtön leszögezném hogy én is 28 éves nő vagyok,és tudok főzni (bár csak olyan ételeket,amiket szeretek). 13 éve egyedül élek,saját háztartást vezetek,javarészt könyvekből,internetről tanultam. Mindig rend van nálam és tisztaság.
DE! Ha ő eddig otthon élt, nyilván újdonság neki minden. Sajnos az a tapasztalatom,hogy aki otthon él, azt borzasztóan elkényeztetik,semmi dolga,mindegy hány éves.
Főzzetek együtt,hátha akkor megjön a kedve. A nő nem kiszolgáló személyzet.
A mai világban a férfi is tudjon főzni,hisz a nő is dolgozik, egyenjogúság van.
Emellett azért érdekes kérdés,hogy ha elromlik valami,te meg tudod szerelni? Mert sajnos a ferfiak nagy része erre képtelen,csavarhúzó sem volt soha a kezükben.
A tipikus női és férfi szerepek eltűntek. Ha te nem vagy vérbeli férfi,ne várd el a nőtől se,hogy nőies nő legyen.
Ha neked nincs igényed arra, hogy megtanulj főzni, neki miért legyen?!
A trehányság, igénytelenség meg akár ferfirol akar nőről van szó elég gáz dolog.... De pl amig otthon laktam enis rendetlen voltam, amiota kulon egyedul elek rendet tartok magam korul, ilyen is van, lehet ha ra lesz kenyszerulve o is rendet fog rakni maga utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!