Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondanátok véleményt rólam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok véleményt rólam? (KÉPEKKEL! )

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogy szerintetek még elfogadható-e az arcformám, illetve hogy szerintetek van-e tokám vagy nincs.

Itt normális, hétköznapi fejtartásom van:

[link]

Itt egy kicsit lehajtom a fejem:

[link]

Itt pedig jól leszorítom az államat:

[link]

Mi a véleményetek?

2015. dec. 28. 22:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
46%

Én is azt gondoltam,'hogy ez csak valami vicc lehet.

Nem látni az arcformád és van tokád.

2015. dec. 28. 23:44
 22/28 anonim ***** válasza:
73%

Ennyi beteg állatot. Ő még lefogyhat, de ti mindig is ilyen rosszindulatúak maradtok. :) Legalább vállalta az arcát, ti pedig kép nélkül sértegetitek. Ez nem azoknak Szólt, akik őszintén leírták a véleményüket, mert azzal semmi gond, ha valaki kultúrált módon teszi.

Szemmel láthatóan van rajtad felesleg, tokád is van. Ha meg akarsz szabadulni tőle, akkor figyelj az étkezésre és kezdj el sportolni. Hamár kitetted ide, akkor nyilván zavar, így tenned kellene ellene. :)

2015. dec. 28. 23:47
 23/28 anonim ***** válasza:
Szerintem van tokád, látszik az első képen is. És van rajtad súlyfelesleg, nem ártana az egészséges életmód.
2015. dec. 29. 01:27
 24/28 anonim ***** válasza:
28%
És az ilyet is tuti kúrja valaki.
2015. dec. 29. 01:53
 25/28 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom... nekem is van tokám, pedig valószínűleg nincs rajtam 10-15 kg felesleg :D Nem hiszem hogy ebből meg lehetne állapítani
2015. dec. 29. 07:48
 26/28 anonim ***** válasza:
Ajjaj, vigyázz, jön a priviözön!
2015. dec. 29. 09:01
 27/28 anonim ***** válasza:
Igen, van tokád. Kb nekem is ilyen a fejszerkezetem. Kerek, telt arc és némi toka...amit szívből gyűlölök. Sajnos ezen nem segít 10 kiló fogyás. Több kell ahhoz. Mondjuk 20-25. Ez a tapasztalatom sajnos.....
2015. dec. 29. 10:20
 28/28 anonim ***** válasza:
Ez borzalom ne hari :(
2015. dec. 30. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!