Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ideálod? (lent)
Kivel jönnél össze?
Mindenki irjon, nem, kor.
Köszi
Barátommal (L):P:D
- Legyen magas.. Nagyon barna szemű, barna vasalt/zselézett hajú..Legyen szép mosolya.., legyen izmos.. de azért ne az a kigyúrt állat..
- Kedves, udvarias, kultúráltan tudjon viselkedni.. lehessen vele beszélgetni.. legyen értelmes. humoros.. öszinte.. és hűséges.:)
~ L
Belső: legyen őszinte, humoros, szeresse magát ,sokat mosolyogjon, legyen önbizalma, ne legyen túl féltékeny, legyen érett érzelmileg és ismerje be ha hibázik valamiben.
Külsőleg: végül is mindegy hogy néz ki, csak sportoljon valamit mert az jót tesz a léleknek is meg egészséges marad és az jó ha valaki törődik az egészségével.Nem zavar hogyha nálam magasabb (176 vagyok), alkatilag ne legyen túl sovány de túl telt sem, a haj és szemszín mindegy mert ha már beszélgettem vele és megismertem és ez a lapján tetszik akkor úgy is találok valami külső tulajdonságot ami megfog benne.Azt nem szeretem ha kint van mindene meg ha van piercingje vagy tetoválása.
20f
20év körüli, nem dohányzó, magas, helyes, őszinte, kedves, barátságos, megbízható...budapesti:)
18/L
belső: értelmes, jóarc, humoros, nálam vagányabb (nem nehéz nálam vagányabbnak lenni:D), viselje el, hogy néha infantilis vagyok és, hogy néha behisztizek (kismértékben:D) és nem azt akarom, hogy "tanítson", de azért jó lenne valakire felnézni, meg ha van kedve leszoktathatna a rossz tulajdonságaimról:D
külső: magas (180+), bármilyen lehet a haja, csak ne vörös. a fazonja is mindegy, csak álljon neki jól, de a rasztákat szeretem nagyon. a szeme is bármilyen lehet csak legyen szép. szép mosoly, kecske szakáll, tetoválások, piercingek. ilyesmi.
16 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!