Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen erdekes, nem hagyomanyos dolgokat csinalhatnank a parommal?
18/L es 27/F vagyunk. Ket es fel eve vagyunk egyutt, tehat rengeteg dolgot tettunk mar egyutt, es valami nem is tudom..erdekesebb otletek erdekelnenek, amik tulmennek a jolmegszokott kozos fozes, kozos seta, szex, tarsasjatek, kartya, film-es sorozatnezes, kozos takaritas, varosnezes temakorokon. A parom unalmasnak tart, illetve nem olyanhoz volt szokva elottem mint amilyen en vagyok. Nekem sosem voltak barataim, sosem tettem erdekes, esetleg orult dolgokat. O pedig rengeteget idot toltott a baratai tarsasagaban, akikkel nagyon jol erezte magat, es szeretnem ha velem is tortenne vele egyutt valami emlekezetesebb, eletvidamabb, fiatalosabb folog. Bar otletem sincs, hogy pl mi lehetne ilyen. Pint ezert szuletett ez a kerdes..:D minden olyan otletet varok,amit mar tettetek parotokkal, esetleg barataitokkal, erdekes, es nem igenyel tobb embert, mert nem nagyon vannak kozos barataink/ismeroseink.
Nekem sajnos otletem sincs kb..
Nagyon koszonom!
1.:
Jogosan tart unalnasnak, en is tudom magamrol. Masreszt pedig irtozatosan besavanyodott, es anti-eletvidam ember vagyok, ezek ellen is kellene pl tennem valami izgalnasabb programmal.
A tobbieknek koszi, de varok meg otleteket(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!