Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolatnál szoktatok karácsonykor ajándékozni?
A barátom nem készült semmivel,mondván hogy nem beszéltük meg hogy fogunk ajándékozni.
Félre ne értsétek nem anyagiasságból kérdem, csak egy kis figyelmesség jól esett volna.
Eddigi kapcsolataimnál sosem volt ebből gond, hisz szerintem akkor kellene előre megbeszélni az ajándékozási dolgokat, ha úgy döntünk hogy senki nem ad a másiknak semmit.
2hónapnál tartunk amúgy
jújj de izgi jagszi :D
és mit adtál a barátnődnek???
11#
Ezt a bögrét, [link]
Tudtam, hogy szereti a tejeskávét, de nincs ilyen saját bögréje. Ezért próbáltam neki keresni egy olyat mint amilyen nekem volt, de olyan nagyot (5 deci körüli, magas, cserép) nem találtam.
Szerettem volna, ha mindig rám gondol miközben iszik belőle ezért úgy 5 üzletet jártam végig karácsony előtt egy nappal, hogy találjak neki egy szépet. Azóta már eltört.
Talán volt még valami a csomagban, arra már nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!