Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történhetett, ami miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett, ami miatt megváltozott a fiúk véleménye rólam?

Figyelt kérdés

Évekig kb rám se néztek, de pár hónapja minden megváltozott. Talán úgy október óta majd minden héten belebotlok egy fiúba, akinek tetszem, aki aztán írogat nekem, aki randizni akar stb... Én pedig ezt szinte nem tudom feldolgozni :D Nagyon örülök meg minden, de nem értem. Csak most így decemberben 7 fiú hívott el randira, én meg eddig évekig hiába vágytam egy pasira.

18 vagyok egyébként. Nem hiszem hogy sokat változtam volna az utóbbi időben, próbálok jól kinézni, és kicsit talán magabiztosabb lettem, de így is nehéz elhinnem. Létezik hogy valaki ennyire pozitívan változzon, hogy aztán a másik nem véleménye gyökeresen megváltozzon róla?

2015. dec. 28. 18:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Gondolom kigömbölyödött a feneked meg a melled, oszt' ennyi.

Meg amugy is a fiutesos csajok jobb fejek.

2016. febr. 9. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!