Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan váljak nyitottabbá?
Sajnos a csalódások miatt nem vagyok elég nyitott egy új kapcsolatra, és optimista sem vagyok. Reálisan látom a világot, az embereket. A szakmámból is adódik, mert emberekkel foglalkozok, és az emberismeretem viszonylag jónak mondható. Ennek hátránya az, hogy ismerkedéskor már hamar meglátom a másik ember hibáit, illetve hogy ha kapcsolatba kezdenénk, mik lehetnének a kapcsolat nehézségei.
Azt is látom, hogy rengetegen megcsalják a párjukat, el sem tudják képzelni, hogy ez nem csak a párjukra és a családra nézve negatív, hanem pl. engem, mint egy idegen külső szemlélőt is mélyen elkeserít és kiábrándít a kapcsolatokba vetett hitéből.
Szeretnék a saját sérelmeimen túl lépni (nem megcsalás, más sebek), szeretnék nyitottan, optimistán állni egy kapcsolathoz, hogy változtassak ezen?
Én hasonló cipőben voltam mint te.
Nyersen szólva magadra kell erőltetni a nyitottsàgot, és folyamatosan arra fókuszàlni, hogy az emberek sokszínűek, különböznek.
Én úgy kötöttem kompromisszumot a sajàt démonaimmal, hogy nem görcsölök. Most képbe került valaki, óvatosabb vagyok mint eddig, körültekintőbb. Ha egy hétig tart akkor addig, ha évekig akkor addig.
Egyszerűen így kell hozzààllni a dologhoz.
Nem szabad a múlt sérelmeit új emberekre kivetíteni.
Ez a legnagyobb hiba amit elkövethetsz.
Igaz ezt csak komoly, értelmesebb partnerrel tapasztalhatod meg,de ha találtál ilyet;legyél türelmes magaddal. Kezdd apró dolgokkal! Pl. merj kezdeményezni,ha nem az van, amire számítasz, próbáld meg még egyszer és még egyszer.. Lehet, hogy a másiknak is vannak kételyei, nehezebben nyílik meg, a sebek begyógyulásához idő kell. Nálam pl. hamar fel szokták adni a harcot a férfiak, pedig
idővel meg tudnék nyílni...20+N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!