Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csajt választanátok kapcsolatra? Miért?
1. szorgalmas, kiegyensúlyozott, megfontolt, mindig mindene rendben van,
nagy mellek, feszes combok
2. vad, szenvedélyes, szeszélyes, kicsit szétszórt, kis mellek, feszes fenék
a 2.- vel jobb a szex, az érdeklődési körünk hasonlóbb, az 1. megbízhatóbb ( itt nem hűségre gondolok, mert egyikőjük se az a megcsalós) és csinosabb kicsivel
A másodikat választanám, de csak, ha nem lusta (ugye az elsőnél ott van a "szorgalmas").
Azért mert jobbnak tűnik, az első túl komolynak tűnik. Egy nő, ha szenvedélyes és szeszélyes, ezek az alapvető női tulajdonságok. :)
2. Egyertelmuen.
Jobb vele a szex, erdeklodesi korotok is megegyezik. Vad,szenvedelyes ez kerdes egyaltalan?
Nekem az egyeshez hasonlo csajokkal rossz tapasztalataim vannak,mindig mindennek ugy kell lennie ahogy ok akarjak,rendben ,nekem tul pedansak ,en azt szeretem ha egy novel lehet flortolni ,szorakozni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!