Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Evek ota van baratom, elengedni se tudom de nem is vagyok szerelmes bele. Fontos nekem de nem vagyok szerelmes.2015. dec. 23. 18:48
1/6 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy nem szereted, had élje az életét. Majd ő lelép mellőled, te meg szépen talpra állsz és nem szívod a vérét.
2/6 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, milyen a kapcsolatotok?
3/6 A kérdező kommentje:
Huszas eveink elejen. :) se veled se nelkuled kapcsolat. Veszekedes, nem egyetertes, olykor beke es nyugalom, csend.. Olykor vihar. De valamiert megis azt a vizet jelenti nekem, amin hajozhatok, ami elore visz, csak neha felek h belefulladok. Ha eltunne megallnek a hajommal es orokre elvesznek..
2015. dec. 24. 13:07
4/6 anonim válasza:
"Ha eltunne megallnek a hajommal es orokre elvesznek" -> Na látod az nagy baj. És ez nem a kapcsolat "baja", hanem benned lévő probléma.
Ilyen helyzetben egyetlen dolgot érdemes tenni: szakítani.
33F
5/6 anonim válasza:
Ha nem voltál szerelmes, akkor miért voltál vele ? Velem is ez megtörtént. A barátom fél év után szakított velem. Azt mondta szeret, de másként mint én. Akkor nem értettem, most már tudom, hogy azt akarta mondani, hogy jól el van velem, de ennyi. Azt mondta, hogy én nem ezt érdemlem, ahogy viselkedik velem, és hogy ő fél, hogy elveszít. Kérlek ilyeneket szakításkor ne mondjatok. Mert nem igazak. Aki menni akar az mondja el az igazságot, és ne szépítse a dolgokat. A szakítás úgyis fáj, nem kell, hogy mégjobban fájjon.
6/6 anonim válasza:
Boldog vagy vele? A szerelem átalakult szeretetté vagy már szeretet sincs? Eltudnád képzeni magad más mellett?
Ezeket a kérdéseket válaszold meg magadnak.. De szerintem te csak félsz egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!