Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő szép, akkor általában pénzéhes is?
Nézd én annyi szép és csinos nőt látok az utcán még átlagosnak is csak jóindulattal mondható férfival, hogy azt mondom, nincs igazad.
Mielőtt ellőnéd. Látszik ezeken a férfiakon, hogy nem dúskálnak a milliókban.
Nem feltétlenül csak így van.
Arra is gondolj, hogy a gazdag férfiak is szép nőt akarnak maguk mellé, nem csoda, hogy a szép nőknek gyakrabban van gazdagabb pasijuk.
Nem vágom a kettő közt a logikai összefüggést :/
Szerintem egyébként nem.
Aki neked szép nő, másnak nem biztos, hogy az. Ez nagyon relatív.
"nekem úgy tűnik" - nem egy erős alap.
nekem szép lányaim vannak, és még jellemük is van - az első adottság, a második nevelés, megy ilyesmik kérdése.
A szép lányok többsége igen. Persze, itt most jó pár nő lefogja írni, hogy ez nem így van. Aztán nézz végig az általad alsóbb kategóriásnak tartott ismerőseiden, kérdezd meg a haverjaid is a témáról, nézd meg az itteni hozzászólásokat. Nézd végig az általad felső kategóriásnak tartott csajokat, kérdezd meg a haverjaidat, nézz körül neten.
Aztán szűrd le, hogy mit láttál és ne mások álszent és sokszor irreális válaszaira alapozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!