Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire rontja az esélyeimet egy nőnél, ha még otthon lakom a szüleimnél 29 évesen?
"Lényegében itthon nem is eszek, a szobámat rendben tartom, számláimat befizetem, és ha külön élnék, akkor a mosást elintézném magamnak, vasalni is szoktam."
Ne röhögtess már kisfiam. Magyarul rendeled a kaját, mert
- lusta vagy főzni
Csak a szobádban raksz rendet, mert
- lusta vagy és nem vagy képes felelősséget vállalni azért, hogy egy lakóközösségben az egész ház/lakás tisztántartásában részt kellene venned, azaz pszichológiai szempontból kisgyerekként viselkedsz
Nem mosol, mert
- lusta vagy, és úgyis megcsinálja más helyetted
Befizeted a számláidat - milyen számláidat, ha a szüleidnél élsz?!
És néha vasalsz - azta, hova szarjak?
Elég szánalmas egy alak vagy, mit ne mondjak.
Azt nem értem miért háborodsz fel azon, hogy sokaknak ez kizáró ok?
Ha én el tudom magam tartani, csak elvárhatom már a férjemtől is, hogy legyen önálló, ugye?
Szóval 69%-os, te azt mondod, a szüleid 18 éves korod óta az égadta világon semmiben, semmilyen módon nem támogattak téged?
Mert ilyenkor mindig kíváncsi leszek miért és hogyan lesz valaki önálló és önellátó 18 évesen amikor jó eséllyel még érettségi után és kezdi a fűsülit/egyetemet.
Nem tudom miből lehet csak úgy összeszedni 10 millió forintot, hogy saját lakást vegyél, tippelgetni meg nem akarok mert még a végén megsértődnél...
Kérdező, eléggé lerontja mint sejtheted. Abból tudod megnézni mennyivel rontja, hogy megvizsgálod, az utóbbi 5 évben mondjuk mennyi nőd volt.
Kevés 25 körüli nő már nem fogja díjazni, hogy otthon vagy. Egyébként lakásra spórolsz?
"Mert ilyenkor mindig kíváncsi leszek miért és hogyan lesz valaki önálló és önellátó 18 évesen amikor jó eséllyel még érettségi után és kezdi a fűsülit/egyetemet. "
Pontosan így volt. Az egyetem kezdése előtt a nyári szünetben már dolgoztam. Egy kis, 2 szobás lakást béreltünk egy barátnőmmel, kb. olyan árban volt, mint a koli. Diákmunkáztam tanév közben és vizsgaidőszakban, szünetekben is. 23 évesen külföldre költöztem.
Úgy röviden ennyi. Nem írtam sehol, hogy bárkinek is saját ingatlanja kell, hogy legyen. Az sem érdekel,ha valakit támogatnak huszonévesen a szülei. De az, hogy majd' 30 évesen nincs módja arra, hogy különköltözzön, egy szemenszedett hazugság. Egyszerűen lusta, kényelmes. Ezért van ennyire felháborodva, ha a szemére vetik.
Leszarom ki mit mond, én keményen dolgoztam egész életemben, és igen, sokszor nem volt könnyű egyetem mellett dolgozni is, de megtettem, mert ÉLNI akartam, nem tengődni a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!