Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire vagytok nyitottak erre? > (LENT)
00:58
na igen, ebben van vmi.. :/
de két vége van, mert tfh nincs barátod, és odamegy hozzád egy szimpi srác, közvetlen veled, úgy viselkedik, mintha ezer éve ismernéd. és nem tudsz bízni benne, pedig lehet életed szerelme lenne :)
Semennyire. Nem nagyon szeretek csak úgy barátkozni. Randizni meg pláne nem csak hosszú ismeretség után és csakis ha érzek valamit az illető iránt. A külső nem számít. Persze jól esik, odáig hogy biztos kedvesnek meg szépnek tűnök ha odajött de ennyi, innebtől inkább felháborít hogy mit képzel mégis. Nálam ez egyértelműen tolakodás. Az mindegy hogy van-e barátom.
"és szívesen adnék egy esélyt 1-1 kiszemeltnek, hogy megismerjenek" ez a rész pedig elég nagyképűnek tűnik.
De perzse valószínű, hogy a lányok többsége nem így gondolkodik, hanem hogy " ha jól néz ki és kedves akkor jöhet"
18L
Ahha, köszi a válaszod :)
Háát azt nem tudhatod mit akar a pasi. Pl nálam ez lenne a forgatókönyv: odamennék egy lányhoz akinek olyan a mentalitás, mint Neked. Meglátom a hölgyet.. tudom, hogy oda fogok menni.. áhh biztos csak zavarnám.. nem!férfi leszek, ugyanazt akarjuk, ő a "csapattársam", közös a cél: találni egy normális barátot/bnőt, akivel minden happy..nem veszíthetek semmit..! odamegyek magabiztosan, nyugodt, kedves hangon leszólítom.. kérek vmi véleményt v segítséget v bármit, mind1 a lényeg, h teljesen közvetlen vagyok.. látom rajta, hogy kellemetlenül érzi magát.. ez átragad rám is.. kezdeti lendületem megtörik, éss ennyi, nem kérek elérhetőséget, emelt fővel továbbállok.. a lány: tiszta hülye vagyok, bízhattam vna benne igazán, áá nem látom soha többé, pedig végre egy normális pasi, aki nem az ostoba szövegével akar levenni a lábamról stb.
lehet sok benne a hülyeség késő van :D
nagyképűség részről meg: hidd el sokkal jobb ez a hozzáállás amit kiemeltél a kérdéséemből, sokkal értelmesebb mint azon parázni, hogy vajon, elég jó vagyok-e hozzá .. :)
Persze. De ezt majd én eldöntöm hogy mikor engedek. Soha nem csalódtam mert így gondolkozok, akkor meg nincs baj ezzel az elvemmel. Különben meg nem is elv, nem tudom máshogy csinálni és kész. Ez én vagyok. Én nem döntöttem el, hogy akivel randizok azt jól kell ismernem, egyszerűen mással nem megy, nem jó. A jellemem, a történések, a tapasztalatok alakították ezt ki bennem. Mégis miért változzak olyanra ami nekem nem megy egy olyanról ami illik hozzám és beválik?
Nem is tudom más helyekre nem szoktál járni ahol jobban lehet ismerkedni? Ahol már jobban ismerős vagy? De amúgy miért nem próbálod ki? Nem veszhetsz semmit csak tapasztalatot nyersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!