Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lepjek ki az aranyos, jokislany szerepbol? 22L
Nagyon elegem van mar abbol, hogy oltozkodesre is, mindenhol azzal jonnek, hogy jaj nagyon aranyos vagy, kedves, csinos... Mit csinaljak, hogy ha ramneznek ne azt mondjak, hogy aranyos, hanem azt, hogy huh irto dogos, ne az legyen, hogy jaj edes vagy...
Utalok jokislanyt jatszani!!! Dogos akarok lenni, nem aranyos!!
Hogy öltözöl egy átlagos napon?
Hogy viselkedsz mondjuk a pultos sráccal, a benzinkutassal, a bolti eladóval?
Ha farmer - edzőcipő - kinyúlt póló van rajtad és szemlesütve udvariaskodsz akkor maximum aranyos leszel. Persze lehet hogy nem így van, ezért kérdeztem.
Szines nadrag, feher vagy fekete top olyan szinu cipo.
Idakoszonok neki, ranosolygok beszelek vele. Semmi extra.
Tudom, akinek nem természete annak nem könnyű, de próbálj flörtölni kicsit. A benzinkutasnak mondhatod hogy tölts tele nagyfiú, a pultostól kérdezd meg hogy milyen finomsággal tudna levenni a lábadról, a műszaki boltost hallgasd csillogó szemmel majd jegyezd meg hogy szexi amikor egy férfi ennyire ért ezekhez a dolgokhoz...
Öltözz kicsit kihívóbban. Szoknya, magassarkú, smink, szűk top vagy bármi ami kiemeli ami előnyös.
"A benzinkutasnak mondhatod hogy tölts tele nagyfiú, a pultostól kérdezd meg hogy milyen finomsággal tudna levenni a lábadról, a műszaki boltost hallgasd csillogó szemmel majd jegyezd meg hogy szexi amikor egy férfi ennyire ért ezekhez a dolgokhoz..."
Ez inkább közönséges, mint szimpatikus. Ha ilyenekre vetemedik, akkor valószínű, hogy nem jókislánynak nézik majd, inkább csak egy szajhának, ami semmivel sem jobb.
A választ én sem tudom. De én ezeket a ruhákat szeretem/szeretném. Ezek kifinomult, nőies, visszafogott stílusúak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!