Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leteszteltem a parom es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leteszteltem a parom es megbukott a teszten. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Teljesen magam alatt vagyok.

A kapcsolatunk elejen a parom sokszor okot adott a feltekenysegre, idovel viszont megvaltozott a hozzaallasa kettonkhoz. A gond csak az, hogy az olyan alkalmak utan (pl. felreerthetetlen flort a neten egy lanybarattal) mindig felelem volt bennem, hogy meg fog csalni es ennek hangot is adtam. Elkezdtem ellenorizgetni es ez tortent velunk:

Kb. egy hete lattam, hogy regisztralt egy tarskereso oldalra. Kep nelkul (persze hisz amugy megtalaltam volna) elkezdett irogatni lanyoknak de nem tudott valoban beszelgetni veluk mert nem volt kepe (a Badoo-rol van szo. Mivel mar adtam neki utolso eselyt szakitani akartam, meg is kertem valakit, hogy hozzuk el a cuccaim. Sikerult ravennie, hogy beszeljuk meg, mondta, hogy fel, hogy elveszit es egyebkent sokat mindent megteszunk egymasert igy adtam neki egy utolso eselyt.

Egy veszekedes alkalmaval tonkretette a telefonom de utana odaadta az ovet. Hazajottem, lattam, hogy minden dolga benne van es meg mielott osszejottunk volna (most kb. egy ev 4 honapja vagyunk egyutt), regisztralt egy oldalra, ahol lanyok utazas celjabol felkereshetnek ferfiakat de szexszel fizetnek a tartozkodasert. Irtam a baratomnak e-mailt egy no neveben. Facebook elerhetoseget ajanlott neki, itt mar nagyon dieses lettem. Miutan atmentek Facebook-ra (regebben csinaltam egy felhasznalot, nem is tudom milyen indittatasbol, de most hasznomra valt). Szoval elkezdtek beszelgetni, a parom amit irt az az, hogy majd elkocsikaznak ide meg oda, meg, hogy nagyon szivesen latna a not a lakasan de sajnos sokszor ott van a baratnoje. Es, hogy majd o nagy mosolyt fog a no arcara csalni... meg, hogy azert van a baratnojevel mert o nagyon szereti de neki nincsenek erzesei es a lany ezt nem erti meg, es, hogy nem o az igazi. Meg elmeselte neki, hogy csalta meg a lanyt. (Szerintem ez nem igaz, ismerem, ha stresszhelyzetben van nem megy neki a dolog de basszus azt hitter ismerem es akkor meg latom ezt... )

Kozben egyebkent fel is hivott, hogy hogy vagyok, dolgokat kert a re go telefonjarol de modtam neki, hogy mar atformaztam az en e-mail cimemre szoval semmit nem latok az o dolgaibol. Szinte hallani lehetett ahogy leesik a ko a sziverol. Amugy mondtam is neki, hogy nagyon rossz kedvem van mert valakit a csaladombol korhazba vittek es kerdezoskodott is, hogy bistros ez-e a baj.

Fogtam magam, elmentem hozza es amint beallitottam, megpofoztam. Soha senkit nem utottem meg meg de olyan duhos voltam, hogy megtortent. Ezutan osszepakoltam a cuccaim es miutan kiadtam a duhom kiabalas formajaban negy hatalmas szatyorral a kezemben ott hagytam. Nem mondta, hogy sajnalja, nem probalt visszatartani sem. Azota nem keresett. Amikor kerdeztem, hanyszor csalt meg valoban, mondta, hogy kamuzott a csajnak.

Most, hogy ezt leirom, meg duhosebb vagyok es megalazottnak erzem magam. Akarmennyire is haragszom ra meg mindig szeretem de ugy gondolom o nem fog megvaltozni, idorol idore elojonnek majd az ilyen csajozasi kiserletei mig egyszer tettlegessegig megy (ha meg nem tortent volna meg). Viszont nem gondolom, hogy ezt a kapcsolatot igy kene lezarni. Ha leulnenk es megbeszelnenk, konnyebben menne nekem a szakitas. Viszont ha en keresnem ot ugy erzem nagyon megalaznam magam.

Mondjatok meg: MIERT??? Miert fektet bele valaki ennyi idot es energise egy kapcsolatba (mert o is megtette nem csak en) es miert mondja azt valaki egy tok idegennek, hogy nem en vagyok az igazi ha kozben nekem meg az ellenkezojet mondja? Lehet, hogy csak neten nagy a szaja? Vagy en vagyok tok hulye, hogy indokokat keresek es igazabol egyertelmu, hogy elvezi, ha tobb vasat tarthat a tuzbe mert az izgalmas, stb..? Miert tette? Egyebkent aki szerint nem kellett volna tesztelni: ha soha nem adott volna okot ra, nem teszem meg. Viszont ugy erzem jo dontes volt, soha nem derult volna ki, mikre kepes a hatam mogott).

Koszonom a rendes valaszokat! (Bocsanat as irasi hibakert, telefonrol vagyok).

2015. dec. 22. 11:52
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.
2015. dec. 22. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!