Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leteszteltem a parom es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leteszteltem a parom es megbukott a teszten. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Teljesen magam alatt vagyok.

A kapcsolatunk elejen a parom sokszor okot adott a feltekenysegre, idovel viszont megvaltozott a hozzaallasa kettonkhoz. A gond csak az, hogy az olyan alkalmak utan (pl. felreerthetetlen flort a neten egy lanybarattal) mindig felelem volt bennem, hogy meg fog csalni es ennek hangot is adtam. Elkezdtem ellenorizgetni es ez tortent velunk:

Kb. egy hete lattam, hogy regisztralt egy tarskereso oldalra. Kep nelkul (persze hisz amugy megtalaltam volna) elkezdett irogatni lanyoknak de nem tudott valoban beszelgetni veluk mert nem volt kepe (a Badoo-rol van szo. Mivel mar adtam neki utolso eselyt szakitani akartam, meg is kertem valakit, hogy hozzuk el a cuccaim. Sikerult ravennie, hogy beszeljuk meg, mondta, hogy fel, hogy elveszit es egyebkent sokat mindent megteszunk egymasert igy adtam neki egy utolso eselyt.

Egy veszekedes alkalmaval tonkretette a telefonom de utana odaadta az ovet. Hazajottem, lattam, hogy minden dolga benne van es meg mielott osszejottunk volna (most kb. egy ev 4 honapja vagyunk egyutt), regisztralt egy oldalra, ahol lanyok utazas celjabol felkereshetnek ferfiakat de szexszel fizetnek a tartozkodasert. Irtam a baratomnak e-mailt egy no neveben. Facebook elerhetoseget ajanlott neki, itt mar nagyon dieses lettem. Miutan atmentek Facebook-ra (regebben csinaltam egy felhasznalot, nem is tudom milyen indittatasbol, de most hasznomra valt). Szoval elkezdtek beszelgetni, a parom amit irt az az, hogy majd elkocsikaznak ide meg oda, meg, hogy nagyon szivesen latna a not a lakasan de sajnos sokszor ott van a baratnoje. Es, hogy majd o nagy mosolyt fog a no arcara csalni... meg, hogy azert van a baratnojevel mert o nagyon szereti de neki nincsenek erzesei es a lany ezt nem erti meg, es, hogy nem o az igazi. Meg elmeselte neki, hogy csalta meg a lanyt. (Szerintem ez nem igaz, ismerem, ha stresszhelyzetben van nem megy neki a dolog de basszus azt hitter ismerem es akkor meg latom ezt... )

Kozben egyebkent fel is hivott, hogy hogy vagyok, dolgokat kert a re go telefonjarol de modtam neki, hogy mar atformaztam az en e-mail cimemre szoval semmit nem latok az o dolgaibol. Szinte hallani lehetett ahogy leesik a ko a sziverol. Amugy mondtam is neki, hogy nagyon rossz kedvem van mert valakit a csaladombol korhazba vittek es kerdezoskodott is, hogy bistros ez-e a baj.

Fogtam magam, elmentem hozza es amint beallitottam, megpofoztam. Soha senkit nem utottem meg meg de olyan duhos voltam, hogy megtortent. Ezutan osszepakoltam a cuccaim es miutan kiadtam a duhom kiabalas formajaban negy hatalmas szatyorral a kezemben ott hagytam. Nem mondta, hogy sajnalja, nem probalt visszatartani sem. Azota nem keresett. Amikor kerdeztem, hanyszor csalt meg valoban, mondta, hogy kamuzott a csajnak.

Most, hogy ezt leirom, meg duhosebb vagyok es megalazottnak erzem magam. Akarmennyire is haragszom ra meg mindig szeretem de ugy gondolom o nem fog megvaltozni, idorol idore elojonnek majd az ilyen csajozasi kiserletei mig egyszer tettlegessegig megy (ha meg nem tortent volna meg). Viszont nem gondolom, hogy ezt a kapcsolatot igy kene lezarni. Ha leulnenk es megbeszelnenk, konnyebben menne nekem a szakitas. Viszont ha en keresnem ot ugy erzem nagyon megalaznam magam.

Mondjatok meg: MIERT??? Miert fektet bele valaki ennyi idot es energise egy kapcsolatba (mert o is megtette nem csak en) es miert mondja azt valaki egy tok idegennek, hogy nem en vagyok az igazi ha kozben nekem meg az ellenkezojet mondja? Lehet, hogy csak neten nagy a szaja? Vagy en vagyok tok hulye, hogy indokokat keresek es igazabol egyertelmu, hogy elvezi, ha tobb vasat tarthat a tuzbe mert az izgalmas, stb..? Miert tette? Egyebkent aki szerint nem kellett volna tesztelni: ha soha nem adott volna okot ra, nem teszem meg. Viszont ugy erzem jo dontes volt, soha nem derult volna ki, mikre kepes a hatam mogott).

Koszonom a rendes valaszokat! (Bocsanat as irasi hibakert, telefonrol vagyok).

2015. dec. 22. 11:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%

Demon es a masik,arra van a privát,hogy Ott kiveszekedjetek magatokat.

Kérdezõ, nagyon jól csináltad! Neled nem Kell megalázkodni vagy rosszul érezni magad járj emelt fõvel és add el az exed cuccait!

Engem nyíltan csalt meg egy alig egy napos kapcsolatban a pasi. Úgy kirúgtam a házból másnap,hogy a lába se érte a földet!

2015. dec. 22. 12:29
 12/21 anonim ***** válasza:
11%
ezaz összegyűltek a feministák lehet tapsolni
2015. dec. 22. 12:31
 13/21 A kérdező kommentje:

Utolso neked is koszonom.

Viszont ez pont azert nagyon rossz mert itt tobb, mint egy evrol volt szo es nagyon kotodom hozza.

2015. dec. 22. 12:33
 14/21 anonim ***** válasza:
65%
"A kapcsolatunk elejen a parom sokszor okot adott a feltekenysegre" - itt vége kellett volna lennie a történetnek. Csak magadat hibáztathatod. Sosem értettem azokat a nőket, akik azt gondolják, hogy majd ők megváltoztatnak valakit, aki eredendően ilyen.
 15/21 A kérdező kommentje:
MENJ MAR INNEN!!!!
 16/21 A kérdező kommentje:

Ma 12:33

Igazad van de szerettem es naiv voltam.

2015. dec. 22. 12:34
 17/21 Költőnő? ***** válasza:
100%

nyers leszek, dehát ezt gondolom:

ez a f a s z i egy önző k*csög. Nincs benne tisztelet a másik iránt. Szereted még, de csak általad festett képet szeretsz, nem azt a patkányt, aki valójában.

Mást nem tudsz tenni, mint továbblépni és felejteni.

2015. dec. 22. 13:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem szeretem ezt a fajta játszmázgatást (abban a pillanatban, mikor kiderült számodra ez az oldal, le kellett volna ülnöd vele megbeszélni a dolgokat), de ha már ezt csinálod, végig kellett volna játszani. Szóval találkát megbeszélni vele, aztán meg nézni ahogy elképed. Ez a legrosszabb, amit így csináltál, mert most kapott egy pofont, egy idő után már nem fáj, és folytatni fogja ezt a hazug életmódot, ha nem is veled, de egy másik lánnyal.

Kérdésedre válaszolva persze, hogy jól döntöttél, és most már hagyni kell őt a francba.

Még egy valami szúrt szemet: "Egy veszekedes alkalmaval tonkretette a telefonom[...]" Ezek szerint agresszív is? Nagyon jól jártál nélküle!

2015. dec. 22. 14:04
 19/21 A kérdező kommentje:
Neked is koszonom a valaszod!
2015. dec. 22. 14:06
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezen te még mit szeretnél lezárni? (Bár én is hiányolok egy tökön rúgást a pofon mellé. :D)

Ügyesen lebuktattad, örülj, hogy kiderült. Nehogy még te emészd magad!

2015. dec. 22. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!