Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnád ezt idehaza?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve kiírtam ezt a kérdést a mozgáskorlátozott fiam kapcsán,de itt törölte a GYIK cenzúra,pedig a cikk is megmodja,hogy ez létező "jelenség."
2015. dec. 21. 13:58
11/11 anonim válasza:
Az, hogy ez államilag vagy hogy támogatva legyen...abszurd. Ezzel az erővel bárki kaphatna ingyen kur.vát. Az addig oké, hogy ők is vágynak szexre. Azt is értem, hogy nehéz párt találniuk ..nemhogy csak szex partnert. Tehát rendben van, hogy vannak, akik mennének ku.rvához. De azt gondolom, hogy ne vegyük már egy kalap alá azt, hogy Jancsi bácsi tüdőrákos (pedig életében soha egyetlen egy szál cigit nem szívott el....) és a kezelését támogatja az állam...azzal, hogy Béla fogyatékkal élő 40-es éveiben járó fiatalember, aki szexelne, de nincs kivel, ezért szintén támogatást kapna............ Ez egész egyszerűen nonszensz. Ezt az "én adómból ne támogassák a dohányosokat, alkeszeket, drogosokat meg a ló.fasz se tudja kiket" meg felejtsük már el. Ez annyira gáz. Ezzel az erővel mindenki habzó pofával fröcsöghetne, hogy "az én adómból ezt meg azt ne...!"...ez nem így működik. Ezért alapból is értelmetlen ilyeneket mondani, arról nem is beszélve, hogy minden..csak szép nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!