Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy buta nő?
Figyelt kérdés
Leírnátok a jellemzőit?
Miről ismerhető fel?
Milyen megnyilvánulásai vannak?
Miről lehet vele beszélgetni?
2015. dec. 20. 15:25
1/8 anonim válasza:
A buta nővel mindenről lehet beszélgetni, mert vagy csak helyesel és bólogat vagy csak éppen nevet. De a butákat kerülni kell mert lefárasztják az embert.
2/8 anonim válasza:
Tudni fogod ha találkozol eggyel.
Én azt hittem nincsenek ilyen emberek,de találkoztam már buta nővel és férfival is.
A válaszaiból,kérdéseiből tudni fogod,hogy baj van. :)
Egyszerűen elképedsz majd.
3/8 anonim válasza:
Van tőle rosszabb, buta és ráadásul okoskodik.
4/8 RRR válasza:
3!
és még ha csúnya is......na ott a világvége:DDD
5/8 anonim válasza:
A buta nő gyakran beszél ki másokat. Kevés témáról lehet vele beszélni. Van olyan buta is, akivel sokféléről, de másokat pl. lenéz, mert nem olyan műveltek. Igazából onnan lehet rájönni, ha felteszel neki egy olyan kérdést,aminél a válaszra nem lehet valami egyszerű betanult klisével válaszolni, hanem muszaj gondolkodni. Az okos nő minden cselekedetében megnyilvánul intelligenciája, mégsem kérkedik vele.
6/8 anonim válasza:
segítek fődim, nap mint nap ilyenekkel futok össze. Először nézd meg a facebookját, ha van vmi droid beceneve akkor az már gyanús, de a posztjait nézd meg ott buknak le a buták, ha idézeteket, szerelmes képeket oszt meg akkor ő az embered! Ha rád ír és a "hogy vagy?"-on mást nem hajlandó kérdezni, és neked kell átvenni a beszélgetést, akkor ő BUTA! Ha épp nem neten találod meg az istenvesztését, akkor figyelj a megnyílvánulásaira, ha beszűkült látásmódja van akkor ő bizony fődim egy buta ember. Mondanom sem kell, a zenei ízlésén is rajta lehet kapni a csintalanokat. Ha mrbustát hallgat, ha nicki manaj-t, vagy hasonló földelni való poppszámokat, vagy repszámokat hallgat amik szintén föld alá valóak, akkor ő bizony fődim, ez buta ember. De vannak akik ezt nagyon jól tudják titkolni, az ilyeneket a Kosztolányi trükkel lehet elkapni, idéz egy kedvenc Kosztolányi művedből, és ha nem tudja folytatni, akkor már le is bukott. Elmondtam nagyjából mindent amit tudni kell róluk, sok szerencsét fődim.
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem te butább vagy mint ezek a csajok.
2015. dec. 20. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!