Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik sok értelmesnek tűnő nőnek "rosszfiú" típusú férfi?
Olyan nőkről van szó, akik kedvesek, sokan közülük visszahúzódóbbak és intelligensnek, értelmesnek tűnnek. Azt hinné az ember róluk, hogy normális értékrenddel rendelkeznek. De akkor miért vágynak "rosszfiúra"? Akinek van egy erős értékrendje, az lenne a logikus, ha nem jönne össze rossz emberrel, akármilyen vonzó is az illető.
1. (Hogy kicsit tisztázzuk, mit értek "rosszfiú" alatt. Például a "Felhők fölött 3 méterrel" című film, vagy "A szürke 50 árnyalata" férfi főszereplője. Egyikük sem valami jó ember, és akkor még enyhén fogalmaztam. Mégis rengeteg lány és nő, köztük néhány értelmesebbnek tűnő ismerősöm is nézi ezeket a filmeket, és álmodozik róla, hogy egyszer ő is egy ilyen férfival lesz párkapcsolatban.)
2. (Mielőtt letámadnátok: Tisztelet a kivételnek, és remélem, hogy egyszer találok olyan nőt is, aki szapioszexuális(már ha valóban létezik ilyen), és nem a vagányság, "rosszfiúság" hanem az értelem számít neki.)
hát kérdező..csak egyre lejjebb gurulsz a lejtőn..én szapio vagyok, szóval akár el is hiheted ..:P
eleve..illene tudnod ha olyan okos vagy, hogy a szapioval dobálózol hogy a dominancia vonzó. és a jófiúk általában nem dominánsak...vannak kivételek, de..aki kicsit erősebb akaratú arra már rásütik hogy "rosszfiú"
másfelől akkor elárulok pár titkot..
a lányok sem szeretnek unatkozni és otthon kötögetni. a jófiúk ritkán csinálnak bulis dolgokat, ritkán rángatják bele az embert dolgokba.
ott van még a testbeszéd, meg az a biológiai hozott cucc, hogy nem árt ha meg tudja védeni a kölyköket..és itt a megvédés bármi áron..egy "rossz" akár ölne is a családjáért. egy "jó" nem biztos...
van aki nem inteligens, de az nem a sapioknak jön be :D
és nem értem hogy az EQ hol jön az inteligenciához való vonzódáshoz. ha zseni vagy de érzelmileg nulla attól még a szapiok szeretni fognak. sőt..
az meg hogy minden szociopata erkölcsi nulla, egyenesen nevetséges gondolatmenet.
A személyeskedésbe inkább nem megyek bele, mert eléggé gusztustalannak tartom.
Én nem értek egyet azzal, hogy aki kicsit is erősebb akaratú, az "rosszfiú". Vannak erős akaratú, de közben jó ember ismerőseim is.
A harmadik bekezdésed olyan, mintha az őskorban élnénk. Értem én, hogy azok az ösztönök, amik akkor kialakultak, valamilyen szinten most is hatással vannak az emberre. De aki nem tud uralkodni az ösztönein, és fontosabbnak tartja ezeket a morális tényezőknél, az eléggé szánalmas ember.
Amúgy kíváncsi lennék, hogy számodra mi a szociopata meghatározása. Attól még, hogy valaki titokzatos, meg határozott, nem lesz szociopata. A szociopata az, aki nem képes beleképzelni magát más helyzetébe, ezért nem is érdekli, hogy más hogy érzi magát, nem érdekli az erkölcs.
burkoltan lehüyéztél, ezért személyeskedem.
akkor viszont te mit értesz a rosszfiú alatt és könyörgöm ne gyere a szürke 50 árnyalatával.
ehm..a szociopaták csak érzelmileg nem tudják beleképzelni max, de máskülönben igen. még az érzelmit is megkérdőjelezném, mert a sorozatgyilkos fajta szocipoaták, nyilván tudják milyen fájdalmakat okoznak, különben nem élveznék ha az áldozat szenved...
nagy különbség hogy képesek felülemelkedni a betanult morálon, ami szerintem elég inteligens dolog.
csak egy gondolat, de olvasd el a kövér pasis "szocio/pszicho -pata tesztet"...igazából az egészből az jön le hogy a neurotipikusak ostobák, csak olyan burkolt szinten hogy a többség nem is látja :D
Szociopata/pszichopata szerintem akit nem érdekelnek az erkölcsi, morális tényezők. (Vagy ahogy te írtad, "képes felülemelkedni rajta".) Én azért többre becsülöm az olyan embert, aki az ösztönein képes felülemelkedni.
Milyen kövér pasi "szocio/pszichopata teszt"? Kíváncsi lennék rá.
Abban egyetértünk, hogy az átlagember ostoba, de nem hiszem, hogy az erkölcsi fogyatékos szociopata jobb lenne egy átlag ostoba embernél. Én inkább intelligens, de nem szociopata ember társaságában lennék, ha lehetne választani. :)
bocs nem találom magyarul ...
Aki ledobná a kövér embert, hogy megmentse a másik ötöt, azt nem nevezném szociopatának.
Egy szociopata nem dobná le a kövér embert, mert nem érdekelné, hogy a másik öt meghal.
Az átlag ember valóban nem dobná le, az általad is említett "betanult morál" miatt. A szociopata se dobná le, mert nem érdekli a másik öt élete. Egy átlagnál sokkal racionálisabban gondolkodó ember lehet, hogy ledobná, de ettől még nem szociopata.
# 17: Jó a youtube-csatorna, amelyiken fenn volt a videó, sok egyéb érdekességet is találtam ott. :)
A véleményemet arról, hogy mit tenne egy átlagos ember, egy szociopata, illetve egy átlagnál racionálisabban gondolkodó ember, már leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!