Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Sorba tudnátok rakni ezeket a tulajdonságokat fontossági sorrendben?
1. közös érdeklődés
2. megnyerő személyiség
3. helyes arc
4. jó alak (mindenki egyedi ízlése szerint)
5. megbízik benned
6. megértő, empatikus
7. humor
8. ész
9. jó szex
1 megbízik bennem
2 ész
3 megnyerõ személyiség
4 humor
5 közös érdeklõdés
6 megértõ, empatikus
7 helyes arc
8 jó szex és jó testalkat
ez nehéz, de megpróbálom
ész, megnyerő személyiség, helyes arc, humor, jó szex, közös érdeklődés, jó alak, megértő, megbízik bennem
persze mindenkinek más, de nekem ez a sorrend, ha ezeket kell sorbarakni
# 1 ha nem jó a szex, miért vagytok együtt?
lehettek barátok is, ott is fontos a bizalom
#3 Jó a szex egyszerûen fantasztikus De számomra a fent írott fontossági sorrend érvényesül.
#1 voltam
Ez lenne az őszinte válasz:
1. helyes arc
2. jó alak
3. jó szex
A többi pedig nem számít.
Kedves 5-ös?
Csak nem férfi vagy?
Úgy van ahogy az 5-ös mondja...
De itt a gyk-n külön női faj létezik..ezt már megtanultam..
Tudtad, hogy a férfiak ugyanennél a listánál kijelentették, hogy nem rakják sorba őket, mert ha nincs meg valami akkor nem jön össze a nővel?
Szóval nekik minden kell, nincs olyan, hogy pl a humora nem olyan jó a nőnek. Vagy nincs szép pofija? Kuka.
Tényleg így volt, ahogy a kérdező mondja. Érdekes mód annál a kérdesnél 100%-os volt az a válaszadó, aki azt írta, hogy minden egyformán fontos, köztük a szépség és a csinosság is. Itt meg mindenki le van pontozva, még az is aki a létrán hátrébb helyezte el a külsőt.
Az én listám:
1. Megnyerő személyiség
2. Ész
3. Megértő, empatikus
4. Megbízik bennem
5. Jó szex
6. Humor
7. Közös érdeklődés
8. Helyes arc
9. Jó alak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!