Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol keressek normális férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek normális férfit aki nem csak a szexre hajt?

Figyelt kérdés
Hanem meg akar ismerni, normális kapcsolatot akar. 30/N
2015. dec. 19. 10:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azért tünnek el ilyenkor mert a kérdést csak egy segélykiáltásnak szánják. Nagyon jól tudják, hogy nem érnek el vele semmit ha feltesznek itt egy ilyen kérdést. Nagyon jól tudják, hogy élőben kellene ismerkedni minél több emberrel. Csakhát az nem is olyan egyszerű, senki homlokára nincs ráírva hogy szingli vagyok ismerkednék. Lakóhely, munkahely, ismerősi kör már nem vonultat fel új potenciális jelölteket, akkor mit tehet az illető? Na ilyenkor jönnek a gyakorira a hasonló kérdések mindkét nem részéről. :)
2015. dec. 19. 22:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezt értem, de akinek működnek a dolgok az életében, az nem biztos, hogy ezen az oldalon fog időt tölteni elkeseredett embereknek segítséget adva. Inkább a saját kapcsolatát fogja építeni.

Nekem a kérdésfeltevésekkel van a bajom, mert nincs kibeszélve rendesen a dolog, és így az egésznek nincs sok értelme.

Azt tapasztaltam, hogy sok férfi önző módon áll egy kapcsolathoz, és csak kapni akar, és lenézi a nőket. Nők viszont sokszor egy karakteres, erős, lehengerlő férfit keresnek, és ennél nem adják alább, aki nem ilyen, az "selejt". Ezeknek az ideáknak nem sok köze van a valósághoz. Évek mennek így el, várva egy idealizált személyt, közben meg robog el a fiatalság.

2015. dec. 20. 00:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Így ahogy mondod 12-es, pontosan így van. De mindkét nem tagjai között ott a kivétel,akiket meg kell találjunk. Lehet pont ma sétáltunk el mellettük az utcán.

Lehet itt eszme futtatást tartani de a tényen mit sem változtat. Gondolom érted mire mondom...

2015. dec. 20. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!