Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma megyek iszogatni a haverokk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma megyek iszogatni a haverokkal, tudnátok adni tippeket, hogy csajozzak?

Figyelt kérdés
Ti, hogy szoktatok csajozni, utcán, bárban, kocsmában, pubban, tippek ötletek

2015. dec. 18. 17:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon helytelen hogy téves meggyözödésböl negativ konzekvenciát vonjál Le kedves utolsó hozzá szoló! További tartamas kellemes hétvégéd és az elkövettkezö napokban kellemes karácsonyi ünnepeket neked és szeretteidnek.
2015. dec. 20. 02:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Ki ez az idióta 38%-as
2015. dec. 20. 03:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi van kedves kérdezö Nem birod a kritikát, pedig Le ereszkedtem a TE szellemileg novòdra és udvariassan kellemes ünnepeket kivántam..de igazad van Nem mutatkozo am be bár TE is eltekintettél ettöl mert TE se hozzad nyilvánosságra a nevedet. Akkor én minek erölködjek bár igy is eltudsz küldteni ahova akarsz ahhoz sem kell érettségi min ahhoz sem hogy elmenjél a hasonló érdeklödésü barátaiddal. Amugy Barcsay Béla a nevem ha ez számitson valamit ...tovább I kellemes tartalmas mondjukmhasznossan töltött idôt kivánok neked minden megjegyzés és bántás mentessen
2015. dec. 20. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!